Suior Iarna

La Primaria Baia Sprie a avut loc, azi, lansarea proiectului “Centrul National de Informare si Promovare Turistica, oras Baia Sprie, judetul Maramures”. Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007- 2013, Axa Prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.3 – Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica, Operatiunea – Crearea Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) si dotarea acestora. Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al Orasului Baia Sprie, alaturi de o serie de alte investitii complexe, care sunt in directa lgatura cu realizarea proiectului “Centrul National de Informare si Promovare Turistica, oras Baia Sprie, judetul Maramures”.

Beneficarii proiectului vor fi agentii economici din localitate, locuitorii orasului si turistii. Concret, grupul tinta il reprezinta 4.244 de turisti romani si straini informati prin CNIPT care vor vizita orasul Baia Sprie, circa 261 de agenti economici, firme si organizatii din zona Baia Sprie- Suior, beneficiari ai proiectului.

Prin acest proiect se urmareste cresterea gradului de vizibilitate a resurselor natural si antropice locale in piata turistica interna si international prin dezvoltarea si structurarea serviciilor de informare si promovare a ofertei turistice, produselor, pachetelor si punctelor turistice, prin CNIPT Baia Sprie.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz