Cnipt Baia Sprie

La nivelul orasului Baia Sprie se deruleaza proiectul “Centrul National de Informare si Promovare Turistica, oras Baia Sprie, judetul Maramures” finantat prin Programul Operational Regional 2007- 2013, Axa Prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.3 – Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica, Operatiunea – Crearea Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) si dotarea acestora. Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al Orasului Baia Sprie, alaturi de o serie de alte investitii complexe care sunt in directa legatura cu realizarea proiectului “Centrul National de Informare si Promovare Turistica, oras Baia Sprie, judetul Maramures”

La aceasta data, proiectul este implementat in procent de aproape 100% si urmeaza ca receptia obiectivului sa se faca in zilele urmatoare, conform spuselor managerului de proiect Bogdan Breban.Inaugurarea Centrul National de Informare si Promovare Turistica din Baia Sprie se va face probabil la sfarsitul saptamanii, atunci cand comunitatea baispriana va fi asteptata la o noua editie a festivalului de colinde care a devenit o traditie pentru locuitorii orasului de la poalelel Dealului Minei.

Dorin Vasile Pasca, primarul orasului Baia Sprie spera ca acest centru de informare turistica sa functioneze la parametrii proiectati si sa isi atinga scopul. Nu de alta, dar in Maramures sunt deja si vor functiona multe asemenea structuri turistice informative. Totusi, avantajul CNIPT Baia Sprie consta in amplasarea sa in conditiile in care locatia aleasa pentru ridicarea obiectivului este tocmai marginea Drumului National DN18 si se invecineaza cu biserica de lemn de la intrarea in orasul Baia Sprie. Cu alte cuvinte, Centrul National de Informare si Promovare Turistica din orasul Baia Sprie va “sta” in calea turistilor porniti sa viziteze Maramuresul Istoric.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz