Centru Turistic Targu Lapus

“Centrului National de Informare si Promovare Turistica” din orasul Targu Lapus continua sa faca obiectul aprecierilor din partea autoritatilor centrale. Consideratiile vin dupa ce reprezentantii ministerului de resort au apreciat, inca de la finalizarae lucrarilor,modul in care s-a implementat poiectul cu acelasi nume la nivelul orasului Targu Lapus, primarul Mitru Lese primind felicitarile de rigoare. Obiectivul de informare turistica este situat la intrarea in orasul Targu Lapus dinspre Dej, in vecinatatea Pietei Agroalimentare, locatia aleasa pentru “Centrul National de Informare si Promovare Turistica” din Targu Lapus fiind una mai mult decat potrivita si accesibila. In plus, obiectivul este dotat cu solutii alternative de producere a energiei necesare functionarii centrului si anume opt module fotovoltaice montate pe acoperisul cladirii.

centru turistic targu lapus1Zilele trecute, o echipa de monitorizare a efectuat o vizita in orasul tragu Lapus pentru a vedea modul in care functioneaza acest cetru de informare si promovare turistica. Potriit primarului Mitru Lese, echipa de monitorizare a acordat 97 din 100 de puncte posibile, depunctarea avand un motiv obiectiv. Este vorba despre faptul ca la centru exista un singur angajat in conditiile in care ar personalul trebuie sa fie compus din doi oameni. Primarul orasului Tragu Lapus le-a expicat celor din echipa de monitorizare ca situatia se datoreaza faptului ca nu s-a prezentat decat o singura persoana competenta la concursurile pe post organizate in acest sens. Mai exact, primarul vrea ca si cea de-a doua persoana incadrala la “Centrul National de Informare si Promovare Turistica” din Targu Lapus sa fie o persoana competenta si calificata.
Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz