Popasdealiarna0

 

Sarbatorile de iarna fiind marcate asa cum se cuvine, atentia proprietarilor de hoteluri si pensiuni se indreapta spre urmatorul eveniment de amploare: Pastele. Unitatile de cazare si alimentatie publica pregatesc oferte care mai de care mai tentante celor care au in plan sa isi petreaca Pastele departe de casa, in locuri pline de traditii si obiceiuri traditionale. O astfel de oferta completa vine din partea pensiunii "Popasul din Deal" din statiunea de interes national Ocna Sugatag, Maramures.

 

Pensiunea "Popasul din Deal" este locul ideal pentru un sejur in Maramures si cu atat mai mult de sfintele sarbatori pascale. Pentru Paste, gazdele primitoare de la "Popasul din Deal" le pregatesc turistilor un program diversificat si un meniu bazat pe preparate traditionale, horinca, afanata etc.

Pensiunea "Popasul din Deal" este clasificata la trei stele de catre Agentia Nationala pentru Turism si ofera multiple oportunitati de petrecere a timpului liber:

* piscină cu apă dulce, piscină cu apă sărată (ambele în interior).
* teren sport multifuncţional (handbal, fotbal, baschet, volei, tenis) cu teren sintetic și nocturnă.
* tenis de masă
* loc de joacă amenajat pentru copii – tobogan, leagăn
* foişor de lemn cu barbeque, masă şi băncuţe
* tratament balnear, fitoterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic, presopunctură în colaborare cu Cabinetul de întreţinere corporală MiniSpa Rodica
* excursii la cerere la obiective turistice din Maramureş, cu microbus
* transport şi catering la pârtiile de schi din Cavnic
* închiriere biciclete

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz