Bilet De Sanatate SF Copy 1200x1201

 

 

Biletul de Sănătate primește o stație de bus permanentă în Cluj, până la finalul anului 2020

Stația Memo devine „Stația de Sănătate”

 

 

După succesul înregistrat de campania "Bilet de Sănătate", proiect pilot inițiat de Sports Festival, Primăria Cluj-Napoca a propus ca ea să fie continuată pe tot parcursul anului 2020. Stația va fi adoptată de o serie de parteneri privați care vor susține costul biletelor emise gratuit cetățenilor, în schimbul a 20 de genuflexiuni. AROBS Transilvania Software este prima companie care vine alături de Sports Festival și Primăria Cluj-Napoca pentru a susține „Stația de Sănătate”.

 

 

Stația sportivă smart a funcționat până acum ca proiect pilot. În tot acest timp, s-au emis 13.500 de bilete de sănătate, mult peste așteptările și calculele inițiale. Asta înseamnă 270.000 de genuflexiuni executate, 27.000 de minute de mișcare și aproximativ 216.000 de calorii arse de cei care și-au luat biletul de sănătate. AROBS este primul partener care a preluat susținerea programului pentru următoarele săptămâni, asigurând costul biletelor pentru care clujenii vor face genuflexiuni în „Stația de Sănătate”.

 

 

Dl. Primar Emil Boc: „Stația sportivă inteligentă de autobuz a fost extrem de bine primită la Cluj. Mii de persoane de toate vârstele au acceptat provocarea de a face 20 de genuflexiuni. Ne dorim să dezvoltăm proiectul-pilot al celor de la Sports Festival în orașul nostru, Cluj-Napoca fiind renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă. Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! ”

 

 

Mirel Alexa, Director Executiv Sports Festival: “Toate acțiunile noastre de când am lansat festivalul au aceeași misiune: de a-i inspira pe oameni să facă mișcare, să descopere ce sport li se potrivește și să lase acel sport să le transforme viața. Proiectul Biletul de Sănătate este modalitatea noastră de a transmite oamenilor că sportul îți aduce multe beneficii imediate, dar și pe termen lung. Proiectul-pilot din Cluj-Napoca a avut mare succes și ne bucurăm că alături de autoritățile locale am găsit soluții de continuitate la nivel local. De asemenea suntem bucuroși că am pornit foarte multe discuții de implementare și în alte orașe, astfel că anul viitor cel mai probabil vom avea o mini rețea de “stații de sănătate””.

 

 

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS: “Este o inițiativă care completează în mod fericit inițiativele legate de sport și stil de viață sănătos pe care le susținem. Anul 2020 a fost foarte sărac în evenimente sportive, iar AROBS și-a îndreptat eforturile financiare înspre a sprijini

instituțiile medicale din toate județele unde avem sedii și echipe. Biletul de sănătate este un proiect care atrage clujenii să facă sport într-un mod distractiv, în mijlocul orașului. Nu e un semi-maraton sau un triatlon, aproape oricine poate face 20 de genuflexiuni și să călătorească eco și gratuit prin Cluj-Napoca. Ne vedem la Stația de Sănătate vineri!”.

 

 

Până acum, costul biletelor emise a fost suportat de Sports Festival și Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu obiectivul principal de a încuraja oamenii să introducă mișcarea în rutina zilnică. Inițiatorii proiectului caută soluții pentru a susține în continuare costurile. Astfel, mai multe companii din Cluj-Napoca doresc să asigure continuitatea proiectului, AROBS fiind prima companie care s-a angajat să sprijine campania.

 



Campania Sports Festival este menită să încurajeze mișcarea într-un mod interactiv, să promoveze un stil de viață sănătos și să ajute la prevenirea bolilor cauzate de un stil de viață sedentar. Stația de sănătate a fost amenajată lângă stația de bus Memorandumului Sud din Cluj-Napoca și funcționează zilnic, între orele 05.00-23.00. Ea este formată dintr-o “bancă de rezerve” și un roboțel: un automat care emite un bilet de autobuz la 20 de genuflexiuni executate corect în maxim 2 minute. Tichetul a fost denumit simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și poate fi folosit pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană, până la finalul anului 2020.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz