THD0108  1200x800

 

SPORTS FESTIVAL 2020

 

Francesco Totti, Andrea Pirlo și Mirel Rădoi joacă la meciul de retragere al lui Adrian Mutu │Team Romania vs. World Stars

 THD0149 1200x800


O partidă de fotbal de marcă va avea loc în cadrul Sports Festival 2020. Acesta va fi cel de-al doilea meci demonstrativ de amploare organizat la următoarea ediție a festivalului. Adrian Mutu, fost căpitan și golgheter all-time al echipei naționale a României (alături de Gheorghe Hagi), va conduce Team Romania într-un meci cu World Stars. Prieteni și foști coechipieri ai marelui fotbalist, jucători internaționali de top, vor intra în 13 iunie 2020, pe Cluj Arena.

 


Meciul reprezintă un moment important în cariera lui Adrian Mutu. El va marca retragerea fotbalistului de pe terenul de joc.

 


Sunt onorat că fac parte din acest proiect important. Am mai avut alte oferte de a face acest meci de retragere, un meci care îmi dă posibilitatea de a spune oamenilor personal un mulțumesc pentru toți acești ani frumoși pe care i-am petrecut împreună la echipa națională, pentru suportul lor de-a lungul acestor ani. Și vreau să fac asta într-un meci important, un meci care poate să inspire și tinerii și copiii și să le dăm posibilitatea românilor de a intra în contact cu cele ai mari vedete ale lumii, jucători foarte importanți. Nu cred că au mai fost acești jucători în România.

  THD0147 1200x800


Sports Festival este singura propunere care m-a convins. Am văzut despre ce este vorba în anii trecuți și mi-a plăcut foarte mult, inclusiv ce au făcut cu Simona Halep, cu tot ce se întâmplă pe lângă în cele patru zile de festival, multe lucruri interesante pentru copii. Un eveniment care ar trebui să fie mai des și în toate orașele României – Adrian Mutu.

 


Primii jucătorii anunțați pentru echipa World Stars sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal ai Italiei: Andrea Pirlo și Francesco Totti, iar pentru echipa României, alături de Adrian Mutu, Mirel Rădoi.
Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal s-au pus în vânzare astăzi, 08 octombrie. Primele 6.000 de bilete pot fi achiziționate la prețuri Early Bird care încep de la 25 de lei și ajung până la 150 de lei, în funcție de categorie. După epuizarea lor, biletele vor putea fi cumpărate la prețuri regular. Ele pot fi achiziționate de pe site-ul www.sportsfestival.com sau www.entertix.ro .

 

 

Cea de-a treia ediție a Sports Festival va avea loc în 11-14 iunie 2020. Simona Halep a confirmat deja prezența la festival în 12 iunie, când va intra iarăși pe terenul de la BT Arena, alături de tenismeni de top și prieteni.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz