IMG 20201118 WA0003 Copy 1200x800

 

 

 

Primăria Baia Mare a început pregătirile pentru ornamentarea a două zone din oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, pe parcursul lunii curente se lucrează în Parcul Mara și Piața Libertății.

 

 

În Parcul Mara se vor împodobii copacii, iar la sol și suspendate vor fi șire și sfere luminoase cu elemente 3D, mai exact: oameni de zăpadă, panouri inscripționate, reni, îngerași, cutie de cadou, clopoțel etc. În ceea ce privește Piața Libertății, toți pomii vor fi împodobiți, iar decorativele vor fi formate din figurine luminoase montate atât la sol, cât și suspendate. Referitor la strada Gheorghe Șincai, instalațiile luminoase au fost deja instalate pe copaci. De menționat ar fi faptul că în Piața Libertății va fi amplasat, și în acest an, bradul tradițional de Crăciun. (Sursa foto: Primaria Baia Mare)

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz