IMG 20201118 WA0002 Copy 1200x800

 

 

Instituția Primarului Municipiului Baia Mare acordă o importanţă deosebită salubriuzării oraşului, dar şi informării cetăţenilor. În acest sens, aducem în atenția opiniei publice faptul că zece camere de supraveghere au fost amplasate în mai multe zone din oraș.

 

 

Astfel, în toate aceste zone se face deja monitorizarea modului de gestionare şi reciclare a deşeurilor gospodăreşti, dar și a celor provenite din construcţii. Totodată, camerele sunt folosite si pentru a supraveghea buna desfășurare a ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru siguranţa circulaţiei pe drumurile din Municipiul Baia Mare. 

 


Camerele de supraveghere video sunt montate în următoarele zone:

1. Complexul Ferneziu
2. Str. Gheorghe Marinescu-lângă Grădinița 10
3. Str. Dimitrie Cantemir-lângă OPC
4. Str. Nucului
5. Str. Paltinisului
6. Bulevardul Traian nr. 25
7. Str. Gării
8. Str. Mărăşeşti intersecţie cu Bulevardul Republicii
9. Str. Transilvaniei nr. 8
10. Aleea Marasti nr. 1-lângă Clinica Someşan 

 

 

 

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului atrag atenţia persoanelor fizice și juridice, care depozitează deşeuri menajere în alte locuri decât cele amenajate, că pot fi identificate cu uşurinţă datorită camerelor de supraveghere. În acest context, amenzile care pot fi aplicate sunt cuprinse între 500 de lei și 1.000 de lei pentru persoanele fizice respectiv 1.000 și 2.500 lei pentru persoanele juridice. 

 

 

În săptămâna 09.11-17.11.2020 poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului au desfăşurat următoarele activități:
-556 de verificări la platformele de colectare a deşeurilor menajere,
- 732 de coşuri stradale monitorizate,
- verificări zilnice efectuate la containere metalice 4 mc / 16mc,
- 62 de depozite abandonate au fost identificate pe domeniul pulic, 
-36 de verificări la locurile de joacă şi parcuri. (Sursa foto: Primaria Baia Mare) 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz