DSC 2262 1200x1324

 

Societatea VITAL S.A. dorește să fie zi de zi cât mai aproape de utilizatorii care beneficiază de serviciile prestate, prin urmare a organizat un eveniment care include un exercițiu practic de determinare a PH-ului din apa pe care o consumăm.

 

Evenimentul s-a adresat elevilor din ciclu primar/gimnazial și s-a bucurat de prezența a peste 100 de participanți. Locația aleasă a fost Parcul Tineretului (în fața Monumentului Ostașului Român), o zonă frecventată de copii de toate vârstele. Curioși din fire și cu o avalanșă de întrebări, elevii au asistat cu maxim interes la demonstrațiile făcute de specialiștii laboratorului de analiză apă potabilă din cadrul societății VITAL.

 

Determinarea pH-ului se face cu ajutorul unui kit simplu de testare a apei, care poate fi folosit de oricine, de la copii până la adulţi, pentru a analiza parametrii calităţii surselor locale de apă care includ gradul de aciditate sau de bazicitate al apei rezultat din valorile de determinare ale pH-ului.

 

Evenimentul a fost desfășurat cu ocazia Zilei Mondială a Monitorizării Calității Apei, o iniţiativă globală menită să determine oamenii din întreaga lume să testeze calitatea apei şi să încurajeze acţiunile de protejare a apei. Poluarea apelor este o problemă serioasă, iar cu fiecare an care trece este tot mai important să învăţăm cum să o identificăm, dar şi să o prevenim.

 

Societatea VITAL organizează periodic acest gen de acțiuni cu scop educativ, cea organizată acum are scopul de a motiva oamenii să verifice calitatea apei pe care o consumă și în special să consume apă de calitate.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz