ServEXpress PRO 1200x800

 

* Intri în cursa pentru premii, dacă achiziţionezi produsul E.ON 

* ServExpress PRO, până la începutul lunii octombrie

E.ON invită clienţii să lase în seama specialiştilor grijia verificărilor tehnice periodice şi a reparaţiilor urgente din casă. Acum, clienţii companiei pot asocia contractului de gaze naturale un abonament lunar de servicii tehnice, configurat pe măsura nevoilor fiecăruia şi, în plus, pot să câştige şi premii.

 

Soluţia E.ON ServExpress PRO asigură intervenţii de urgenţă la centrala termică şi instalaţia electrică în maxim 6 ore de la apelul telefonic, precum şi serviciile de verificare tehnică periodică obligatorii, respectiv verificarea / revizia (V/R) instalaţiei de utilizare a gazelor naturale şi verificarea tehnică periodică (VTP) a centralei termice.

 

Astfel, până la începutul lunii octombrie, clienţii E.ON care cumpără pachetul E.ON ServExpress PRO pot câştiga câte un premiu zilnic care constă în electrocasnice care le pot face viaţa mai frumoasă: staţii de călcat, aspiratoare, roboţi de bucătărie, cafetiere şi toastere sau marele premiu un frigider, oferit la finalul campaniei.

 

Premiile pentru fiecare săptămână de concurs încheiată se acordă prin tragere la sorţi, în fiecare zi de luni a următoarei săptămâni de concurs. Pentru marele premiu intră în concurs toţi clienţii care au achiziţionat soluţia de asistenţă tehnică în perioada 01.08-02.10.2019.

Mai multe detalii pot fi găsite accesând Regulamentul campaniei pe eon.ro.

 

 

Despre E.ON Energie România


E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,1 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a circa 14 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2 miliarde de euro.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz