Puscarie1 1200x800

Inca un caz de ultraj la adresa angajatilor din penitenciare, doar ca de aceasta data totul se petrece in timpul liber al agajatului. Probabil ca finalul ar fi fost altul daca colegul nostru ar fi fost singur.

La inceputul anului scriam despre un caz asemanator de la Baia Mare unde un agent a fost ultragiat in scara blocului, acesta fiind urmarit tot de un fost detinut. La astfel de riscuri sunt supusi zilnic angajatii din penitenciare si in mod direct familiile acestora.

În data de 31.10.2018, în jurul ori 22:30, angajatul unităţii, aflat în timpul liber cu un grup de prieteni, într-un bar din zona centrală a oraşului Codlea, a fost ameninţat că va fi agresat fizic, de către un fost deţinut, care se afla în stare avansată de ebrietate şi care a afirmat că era nemulţumit de faptul că, în timpul executării pedepsei privative de libertate, a fost repartizat să lucreze la centrala termică a unităţii, sub îndrumarea agentului tehnic, iar acesta i-ar fi reproşat într-o zi faptul că a greşit în gestionarea cazanelor, fără însă a avea urmări în vreun fel. Ulterior fostul deţinut l-a apucat pe agent de vesta, cu intenţia de a-l lovi şi l-a scuipat, fiind despărţiţi de un amic din anturajul agentului, care a aplanat situaţia conflictuală. După aproximativ 5 minute, fostul deţinut s-a apropiat de masa agentului şi a încercat să dea mana cu agentul, dar acesta l-a refuzat, iar mai apoi la plecare, l-a mai scuipat încă o dată pe agent.
În dimineaţa zilei de 01.11.2018, agentul a informat conducerea unităţii despre incident şi a înaintat o plângere penală împotriva fostului deţinut, la Parchetul de pe lângă Judecatoria Braşov. (Sursa: https://www.penitenciarul.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz