Samsung Gear S4 1170x644 800x440

Samsung Gear S4 pare să fie deja în lucru, viitorul smartwatch al companiei urmând să aibă funcții interesante.

Primul smartwatch al celor de la Samsung n-a fost atât de bun pe cât și-ar fi dorit producătorii, dar situația s-a mai îmbunătățit odată cu apariția modelelor ulterioare, Gear S2 și Gear S3, care au venit cu un design premium, dar și o interfață plăcută.

Acum, avem de-a face cu Samsung Gear S4, care ar urma să îi ia locul modelului Gear S3, din 2016. Până acum, nu au apărut imagini cu noul smartwatch, astfel că putem face orice fel de speculații cu privire la design. Probabil acesta va rămâne în liniile instituite deja de modelele trecute, îndeosebi de Gear S3, deși ne putem aștepta și la altceva.
Samsung, însă, s-ar putea concentra pe ”călcâiul lui Ahile” al smartwatch-urilor, durata de viață a bateriei. Un brevet înregistrat în Statele Unite sugerează că Samsung va folosi o carcasă specială pentru a reîncărca un smartwatch, sau alt purtabil, doar prin simpla așezare a acestuia pe telefonul din carcasă. Vedeti intreaga stire AICI (Sursa stire + foto: https://playtech.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz