Avion Tarom1200x800

 

Din 18 iunie, Tarom potolește dorul de mare al locuitorilor din nordul ţării. Aceştia vor avea la dispoziţie 2 curse la frecvenţe săptămânale, pe ruta Satu Mare - Constanţa, în zilele de marţi şi vineri, pentru a se bucura de apă, nisip şi soare. 

 

Oraş cu o istorie milenară, Constanţa sau vechiul Tomis are multe de oferit turiştilor. Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară reprezintă opţiuni de petrecere a timpului liber pentru cei care caută o odihnă activă în timpul vacanţelor. În timp ce portul şi faleza dominată de silueta elegantă a Cazinoului sau Centrul Vechi sunt tot atâtea posibilităţi de recreere într-o atmosferă destinsă, în care plimbările, specialităţile culinare marine şi briza mării sunt ingredientele principale.

 

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, beneficiați de servicii gratuite precum:

 

* Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. 
* Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. 
* Servicii gratuite la bord. 


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii. (Sursa text + foto: www.tarom.ro)

*** Din păcate pentru maramureșeni, Aeroportul Internațional Maramureș nu va avea curse spre Constanța in acest sezon estival. Asta, spre dezamăgirea celor care sperau la curse estivale cu destinația Constanța de pe Aeroportul din Tautii Magheraus după ce, în campania electorala pentru alegerile europarlamentare de luna trecuta, unii au lansat zvonul ca maramureșenii ar putea ajunge cu avionul pe litoralul Marii Negre direct de pe Aeroportul Internațional Maramureș in aceasta vara.  ***

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz