IMG 20201015 WA0002 Copy 1200x800

 

 


Cu ocazia Renault eWays, un eveniment fără precedent dedicat mobilității electrice de astăzi și de mâine, Groupe Renault se angajează să neutralizeze emisiile de carbon până în 2050 în Europa și dezvăluie două noi vehicule electrice:

 

 

* Renault Mégane eVision: un hatchback compact dinamic pentru o nouă generație de vehicule electrice


* Dacia Spring Electric: noua revoluție Dacia cu cea mai accesibilă mașină electrică din Europa

 

 

 

Acum zece ani, Renault a lansat primul ZOE. Astăzi, 350.000 de vehicule electrice Renault se pot vedea pe străzile din întreaga lume cu 8 modele diferite! În plus față de gama electrică, Grupul oferă o serie completă de versiuni hibride și hibrid plug-in pe Clio, Captur, New Mégane și New Mégane Estate cu tehnologia sa E-TECH Hybrid și Plug-in Hybrid, care echipează acum noul Renault Arkana.

 

 

Astăzi, compania merge mai departe și își asumă angajamentul de a obține un impact zero CO2 până în 2050 în Europa. Până în 2030, își propune să-și reducă emisiile de CO2 cu 50% față de 2010. 

 

 

Până în 2022, toate modelele noi comercializate vor avea o versiune electrică sau electrificată, pe o piață care, în 5 ani, va vedea 50% din vehiculele vândute funcționând electric sau hibrid. 

 

 

Cu ocazia Renault eWays, în perioada 15-27 octombrie, Grupul împărtășește viziunea sa asupra tranziției către mobilitatea cu emisii zero prin noile sale produse și tehnologii, precum și mesele rotunde și cuvintele cheie oferite pe platforma digitală: https: //easyelectriclife.groupe .renault.com / fr / eways / 

 

 

O nouă etapă pentru Groupe Renault, care se poziționează ca un jucător major în mobilitatea durabilă și ecosistemul său, pentru astăzi și pentru anii următori.

 

 

Renault Mégane eVision, un nou hatchback electric compact

 

 

Renault prezintă mașina de prezentare Mégane eVision și reinventează modelul hatchback-ului compact prin combinarea codurilor coupe-ului și SUV-ului. 100% electrică, această mașină de prezentare, cu ​​un stil inovator, beneficiază de noua platformă CMF-EV dedicată electricității. Un activ care îi permite să se îndepărteze de dimensiunile și codurile tradiționale ale segmentului pentru a propune noi linii și noi proporții. La 25 de ani de la lansare, se deschide o nouă pagină pentru Mégane.

 

 

Dacia Spring Electric, noul r-EV-olution de la Dacia 

 

 

Dacia prezintă micul său autovehicul la modă comercializat din 2021: Dacia Spring Electric. După Logan și Duster, Dacia Spring este pe cale să revoluționeze piața, făcând ca mașina cu putere electrică să fie accesibilă tuturor. Fie că este vorba de mobilitate individuală, comună sau profesională, Spring oferă o soluție simplă, fiabilă și accesibilă.  

 

 

Cu aspectul său brizant de SUV, noua mașină dispune de 4 locuri reale, o habitabilitate record, un sistem de propulsie electric simplu și de încredere și o gamă liniștitoare. Ușor și compact, Spring Electric poate rula 225 km în ciclul mixt WLTP și 295 km în WLTP City, garantând o versatilitate ridicată a utilizării urbane, dar și periurbane.  

 

 

Trei noi modele hibride pentru o gamă extinsă Renault E-TECH 

 

 

Renault își extinde gama hibridă cu trei vehicule noi echipate cu această nouă tehnologie. Noul Arkana E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Hybrid și noul Mégane hatchback E-TECH Plug-In Hybrid vor fi lansate în Europa în prima jumătate a anului 2021. 

 

 

Pionier și lider al vehiculului electric de mai bine de 10 ani și cu experiența sa în Formula 1, Renault a dobândit expertiza care îi permite să ofere grupuri de propulsie hibride dinamice și eficiente pe o gamă mai largă de vehicule, în centrul pieței auto. 

 

 

Introducerea micro-hibridizării de 12V pe noile Arkana și Captur completează gama de propulsoare oferind toate nivelurile posibile de electrificare pentru a satisface toate nevoile, rămânând în același timp accesibil.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz