PEUGEOT 308 2006STYP 210 FR C 0 Copy 1200x800


Peugeot 308 Roadtrip: Ceea ce contează nu este destinația, ci călătoria!

 

 

 

Pe lângă lansarea noii game PEUGEOT 308, echipată cu sistemul digital i-Cockpit® PEUGEOT, PEUGEOT lansează o serie specială numită „Roadtrip”. Pe baza nivelului de finisare al pachetului Allure, această serie limitată „Roadtrip” este disponibilă astăzi în siluetele sedan și SW. Datorită decorațiunilor sale specifice și echipamentelor standard, această nouă ofertă este o invitație clară la călătorie.

 PEUGEOT 308SW 2006NS 123 copy 1200x800

 

ELEMENTE DE DISTINȚIE


"Roadtrip" PEUGEOT 308 are noi elemente distinctive, unele dintre ele speciale pentru această serie specială. Personalizarea Orange Sunset poate fi combinată ideal cu Vertigo Blue, nou în gama PEUGEOT 308. Acest nou albastru are o adâncime și o saturație a culorii obținute prin utilizarea tehnologiei Tri-layer. Această tehnică necesită un al doilea strat de bază specific înainte de aplicarea lacului, pentru un impact mai mare, chiar și în situații de expunere scăzută la lumină. O premieră pentru piață în această gamă de culori, această nuanță a fost inaugurată pe noul PEUGEOT 208 și 2008. Seria specială „Roadtrip” vine de asemenea cu toate celelalte culori de caroserie din gama PEUGEOT 308.

 


* La exterior, această serie limitată poate fi recunoscută la prima vedere datorită:

# ecusoanelor „Roadtrip” de pe apărătoare din față,

# jantelor cu diamant ZIRCON de 16 inci,

# geamurilor colorate pe ușile din spate

* Există o senzație interioară unică datorită elementelor specifice acestei serii speciale:

# tapițerie Alcantara © cu diamant și țesătură PET, cusute în Sunset Orange și Tramontane Gray,

# etichete pentru scaunele din față cu sigla „Roadtrip”,

# covoare cusute de podea Orange Sunset și Tramontane Grey,

 volan, panouri de ușă, cotieră centrală, manetă de schimbare a vitezei in culori specifice 

# pedale de sport din aluminiu cu suporturi pentru picioare și pervazuri care poartă sigla PEUGEOT.

 PEUGEOT 308 2006STYP201 C copy 1200x700

 

EXPERIENȚĂ PURĂ DE CONDUCERE

 

 

Deoarece o referință va fi întotdeauna o referință, „Roadtrip” PEUGEOT 308 oferă cel mai înalt nivel de compromis de confort / comportament în segmentul compact.

 

PEUGEOT 308 "Roadtrip" este un element inseparabil al plăcerii de a conduce atât de important pentru marca franceză și este echipat cu i-Cockpit® digital PEUGEOT. Acesta din urmă constă dintr- un panou digital de 10 inch de înaltă definiție. Acest set de instrumente include cele mai noi evoluții în materie de design grafic din recentele PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008. Ecranul tactil central și capacitiv are un „luciu” specific ultimelor generații de smartphone-uri. 

 

Această serie specială este disponibilă cu motoare eficiente pe benzină și motorină,  aprobate conform Protocolul WLTP și care respectă regulamentul de 6 EUR:

* La benzină, motoare de 1.2L cu 3 cilindri:

# PureTech 130 S&S BVM6 sau EAT8.

 

* La  diesel, motoare de 1.5L cu 4 cilindri 

#  BlueHDi 130 S&S BVM6 sau EAT8.

 PEUGEOT 308 2006STYP 213 FR C copy 1200x800

 

 

PEUGEOT 308 "Roadtrip" este livrat standard cu o gamă largă de echipamente și accesorii auxiliare:

# controlul adaptiv al croazierei cu funcție Stop în transmisia automată EAT8 sau 30 km/h în transmisia manuală cu setarea reglabilă a distanței inter-vehicul, # marsalier cu camera de vedere in spate 180 °,

# frânarea automată de urgență (diferă în funcție de versiune) și alertă de risc de coliziune care detectează pietonii pe banda până la o viteză a vehiculului de 60 km/h,

# avertizare de părăsire a benzii

# Alertă de atenționare a șoferului, pentru a detecta alertarea șoferului pe timpii de conducere mai lungi și la viteze peste 65 km/h cu ajutorul analizei micro-mișcărilor volanului, comutării automate  la fasciculul lung al farurilor

# recunoașterea și recomandarea semnelor de viteză,

# frână de parcare electrică

# navigare 3D conectată TomTom® Traffic și radio digital terestru (DAB),

# acces mâini libere

 

Pentru cei mai pretențioși clienți, sunt disponibile câteva opțiuni suplimentare:

# farurile "PEUGEOT Full LED Technology”, indicatoare LED cu defilare dinamică,

# alarmă și super blocare,

# scaune față încălzite,

# roată de rezervă plată, pachet lateral de securitate, pachet bară de tracțiune.

„Roadtrip” PEUGEOT 308 & PEUGEOT 308 SW sunt produse de fabrica Sochaux din Franța și sunt acum disponibile la comandă.

 


PEUGEOT
Bazându-se pe strategia sa ofensivă tehnologică și pe electrificarea gamei sale, PEUGEOT intră în era tranziției energetice cu entuziasm. Conducerea stimulantă și plină de satisfacții, designul elegant și calitatea fără compromisuri sunt marca brandului, angajamentul față de clienții săi și contribuie la emoția oferită de fiecare PEUGEOT. Prezentă în peste 160 de țări la 10.000 de puncte de vânzare, marca a vândut aproape 1.500.000 de vehicule în întreaga lume în 2019. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz