R DAM 1080160 Copy 1200x800

 

* Clio E-TECH Hybrid, Captur și Hybrid Plug-in New Megane E-TECH, disponibile pentru achiziție și testare.

* Electricitate pentru utilizarea de zi cu zi, versatilitate în funcție de nevoile dvs.

* O tehnologie inovatoare și eficientă dezvoltată datorită expertizei electrice Renault pentru o experiență excelentă de conducere

 

 R DAM 1085983 copy 1200x800

 

De mai bine de 10 ani, Renault a pus mobilitatea electrică în centrul viziunii sale asupra mobilității durabile pentru toți. Pionier al vehiculelor electrice, Renault își îmbunătățește acum gama cu o ofertă de hibride ce reflectă imaginea sa: eficientă, accesibilă și plasată în centrul pieței cu cele mai vândute vehicule. Scopul este de a face experiența electrică și plăcerea de a conduce cât mai accesibilă cât mai multor persoane, într-un context în care opțiunile clienților sunt, mai mult decât oricând, pragmatice, motivate și inteligente.

 

EXPERTIZĂ VEHICULE ELECTRICE

 

Această expertiză dobândită în domeniul vehiculelor electrice și în Formula 1 îi permite acum să ofere sisteme electrice hibride dinamice și eficiente, o tehnologie nouă și exclusivă, care a făcut obiectul a peste 150 de brevete. Astfel, vehiculele E-TECH oferă pornire sistematică electrică, plăcere de conducere în orice moment și eficiență energetică la cel mai înalt nivel.

 

R DAM 1080049 copy 1200x500

 

 

Propulsorul comun pentru motoarele hibride Renault este disponibil în două variante: E-TECH Hybrid (HEV sau „hibrid”) și E-TECH Plug-in Hybrid (PHEV sau „plug-in hybrid”).

 

O GAMA PENTRU FIECARE UTILIZATOR

 

De la lansarea acestei tehnologii hibride E-TECH, Renault oferă trei modele pentru a acoperi o gamă completă de vehicule. Clio E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Plug-in Hybrid și New Mégane E-TECH Plug-in Hybrid se adaptează tuturor utilizărilor prin limitarea emisiilor de CO2 și controlul consumului de combustibil, chiar și pe distanțe lungi.

 

R DAM 1072874 copy 1200x800

 

Clio E-TECH Hybrid poate asigura până la 80% din timpul de conducere al orașului cu energie electrică, pentru economii de consum de combustibil de până la 40% la un motor pe benzină în ciclul urban. Noile Captur E-TECH Plug-in Hybrid și Mégane E-TECH Plug-in Hybrid acoperă o "plajă" de până la 135 km / h în utilizare mixtă (WLTP) și până la 65 km în utilizare urbană (WLTP City) în 100% modul electric de peste 50 de kilometri.

 

 

Această nouă gamă E-TECH este acum disponibilă pentru testare și cumpărare. (Photo Credits: Photographe : LEMAL, Jean-Bice & Agence photo : PLANIMONTEUR; Photographe : DOROSZEWICZ, Agnieszka & Agence photo : LaCliente; Agence photo : Renault Marketing 3D-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz