ZITRON 5 AWARDS Copy 1200x650

 

CINCI PREMIUI PENTRU CITROËN, ÎN GERMANIA, CU CAMPANIA ZITRÖN

* Campania Zitrön de la Citroën din Germania pentru Centenarul mărcii a câștigat cinci premii la festivalul Art Directors Club.


* Cea mai importantă competiție creativă din Germania răsplătește Brandul pentru această campanie inițială: redenumirea „Citroën” „Zitrön” pentru a ușura pronunțarea germanilor. O farsă „Inspirat  de Tine” care a creat un zgomot!


" Pentru a redescoperi pe https://youtu.be/2rA-BSuog7o

 

Îți amintești: în 2019, Citroën își sărbătorea Centenarul, dar și-a schimbat numele ... în Germania. Chiar dacă această schimbare a durat doar o campanie de marketing, aceasta a apelat la juriul festivalului Art Directors Club care tocmai a răsplătit-o în cinci categorii: PR (argint), Print Advertising (argint), Digital Communication (bronz) , Conținut de marcă (bronz), Relații media (bronz).

Campania Zitrön a început pe 22 iulie 2019 cu un videoclip care a prezentat un dealer german în mijlocul schimbărilor aduse de noul nume: afișe punctuale de vânzare, cărți de vizită, etc.  Campania „Sfârșitul unei ere: Citroën devine Zitrön” a fost însoțită de o competiție la care a participat un model Citroën SUV C5 Aircross, redenumit Zitrön Z5 Aircross pentru această ocazie. Pentru a redescoperi, click pe https://youtu.be/2rA-BSuog7o

 

Un al doilea videoclip a completat zgomotul din Germania cu un vox pop realizat cu ocazia unei adunări în jurul Centenarului mărcii, în care vizitatorii au fost invitați să pronunțe „Citroën”, nu fără dificultate, dar întotdeauna cu bună dispoziție! Pentru a redescoperi, click pe https://youtu.be/wtgSIbXvDoA

 

În plus, campania Zitrön a primit recent un premiu de argint la festivalurile din New York (categoria „Strategie de marketing creativ”) și premiile Digital Max (categoria „PR și conținut de marcă”).

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz