New Renault TRIBER19 1200x800

 

 

TRIBER, noul vehicul spațios și ultra- modular al brandului GROUPE RENAULT19 iunie 2019, Delhi, India - Renault a dezvăluit Triber, primul vehicul mondial proiectat și produs pentru piața indiană și un nou model ultra-modular, modern și cu valoare pentru bani. Triber este un vehicul compact (mai puțin de 4 metri lungime) care oferă flexibilitate imbatabilă. Poate transporta unul până la șapte persoane și are cea mai mare capacitate de încărcare din categoria sa în configurație cu cinci locuri.

 

Cu acest concept inovator, Groupe Renault își extinde gama locală deja formată din Kwid, Duster și Captur. Fără concurenți direcți, Triber este un adevărat schimbător de joc în comparație cu alte vehicule standard din segmentul B. Răspunsul Renault la principalele așteptări ale clienților indieni este un vehicul modern, spațios, dar compact, ultra-modular și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil pe care întreaga familie îl poate folosi. Triber este un produs versatil, proiectat, robust, compact, spațios și modular de asemenea, reușind să găzduiască de la unu la șapte adulți în confort, în mai puțin de 4 metri de lungime.

 

"Obiectivul nostru cu Triber a fost acela de a proiecta o masina care sa se transforme in functie de numeroasele nevoi si de multele vieti ale clientilor nostri. Indiferent dacă sunt părinți, iubiți, un grup de prieteni, o întreaga familie, indiferent de trib, indiferent de stilul lor de viață, Renault Triber ar trebui să se adapteze nevoilor lor. Triber este adevărat pentru valorile indiene ale veseliei și împărtășirii, care sunt la fel în Renault. Oferă un design atrăgător, robust și compact și reînnoiește spațiul pentru toți. Suntem foarte mândri de ultimul nostru progres, care a transformat o provocare de lungime într-un miracol în limita a 4 metri!", punctează Laurens van den Acker, vicepreședinte executiv, Corporate Design, Groupe Renault

 

Groupe Renault are ambiții internaționale și își propune să crească în întreaga lume (peste 40% din creșterea vânzărilor, cu obiectivul de a depăși 5 milioane de vehicule până în 2022). Triber va contribui la această strategie globală. Obiectivul pe termen mediu în India este dublarea volumului vânzărilor la 200.000 de unități pe an în următorii trei ani. Triber va fi fabricat la Chennai și va fi vândut la un preț competitiv pe piața indiană în a doua jumătate a anului 2019. (Photo Credits: Renault Marketing 3D-Commerce)

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz