FB IMG 1565770587309 1200x800

 

Prefectul Vasile Moldovan continuă programul de audiențe cu cetățenii în municipiul Sighetu Marmației

 

Prefectul Vasile Moldovan continuă acordarea de audiențe cetățenilor în municipiul Sighetu Marmației, în locația de pe strada Alexandru Ivasiuc nr.17.


”Am stabilit să primim în audiență cetățenii din Maramureșul istoric în prima și a treia zi de vineri, în fiecare lună. Am inițiat acest demers pentru a îmbunătăți serviciile publice și a veni în sprijinul maramureșenilor de a evita cheltuieli pentru deplasarea în municipiul reședință de județ. Este o decizie luată în scopul creșterii eficienței administrative și consolidarea relației cu maramureșenii în scopul de a răspunde nevoilor și problemelor cetățenilor”. Voi fi prezent în zilele de 6 și 20 septembrie a.c., la Sighetu Marmației pentru a primi în audiență cetățenii, a spus prefectul Vasile Moldovan.


Înscrierea cetățenilor pentru audiențe la sediul din municipiul Sighetu Marmației se efectuează la numărul de telefon 0262 214 026, la adresa de email: prefect@prefecturamaramures.ro, respectiv prin programare/înscriere online pe pagina de web: mm.prefectura.mai.gov.ro, la secțiunea contact (se completează formularul din secțiunea ”Contact”).

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz