Ziuamondapei 2019 1200x1686

 

 

 

S.C. VITAL S.A. - “Apă pentru toți” – Ziua Porților Deschise, 21 martie 2019

 

În fiecare an, pe 22 martie, ţările îşi reunesc eforturile pentru a aminti oamenilor din lumea întreagă importanţa şi ponderea pe care o are apa în viaţa fiecăruia. În 1992, Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Mediu şi Dezvoltare (UNCED), care a avut loc la Rio de Janeiro, în Brazilia, a recomandat desemnarea unei zile internaţionale pentru a celebra apa. Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a desemnat ziua de 22 martie 1993 ca fiind prima Zi Mondială a Apei, iar de atunci aceasta a fost sărbătorită anual. “Apă pentru toți” este mott-oul Zilei Mondiale a Apei 2019, conform O.N.U și UNESCO.

 

S.C. VITAL S.A. sărbătorește aceasă zi prin organizarea de Porți Deschise pentru toți maramureșenii, la Stația de Epurare a Apelor Uzate din strada Iazului, nr. 2, municipiul Baia Mare.

 

Evenimentul are loc joi 21 martie 2019, între orele 10.00 – 13.00 și are ca scop informarea maramureșenilor asupra procesului de tratare al apelor uzate, prelucrarea nămolului, deshidratarea acestuia, dar şi înlăturarea mirosului neplăcut. Cu această ocazie maramureșenii află care sunt etapele procesului de tratare/epurare a apelor uzate, tehnologiile care au drept finalitate obţinerea unei calităţi deosebite a apelor uzate, tratate şi deversate în râul Săsar. Dorim ca evenimentul să nu fie doar o lecţie pentru un mediu mai curat, ci şi un îndemn la o mai bună utilizare şi gospodărire a apei.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz