Biblioteca2 1200x800

 

 

Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 4 – 9 februarie 2019

 

Oaspetele bibliotecii: poetul Gabriel Cojocaru, director al editurii Grinta, Cluj-Napoca.

 

 

Miercuri, 6 februarie
ora 13.00, Sala de conferinţe


Va avea loc o nouă ediţie a recitalului „Miercurea de poezie”, coordonat de poetul Nicolae Scheianu. Evenimentul este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”. Va citi din creaţia proprie poetul clujean Gabriel Cojocaru, directorul editurii Grinta.

 

 

Vineri, 8 februarie
ora 16.00, Sala de conferinţe


Asociaţia Team for Youth organizează o prezentare interculturală dedicată Belarusului. Voluntarii Kiryl și Eldar, veniți prin proiectul de voluntariat Citizens of the World și găzduiți pentru 2 luni în Baia Mare de către Team for Youth Association doresc să își prezinte țara. Se va vorbi în special despre diferențele și asemănările culturale dintre România și Belarus, acesta fiind și punctul central al proiectului celor doi. Voluntarii vor servi bucate gătite de ei, cu specific rusesc, la final. Participanții la eveniment vor avea șansa să ia parte și la un quizz despre țara voluntarilor, cu premii surpriză.

 

 

Sâmbătă, 9 februarie
ora 12.00, Sala de conferinţe


Va avea loc o întâlnire literară în cadrul ediţiei a doua a proiectului „Story Time”, care oferă tinerilor posibilitatea de a-şi prezenta creaţiile literare. Tinerii vor avea la dispoziţie 15 minute fiecare, în care să îşi împărtăşească povestea sau poemele. La finalul prestaţiei, artiştii vor primi un feedback din partea publicului. Evenimentul este organizat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret (FONT) Maramureş în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” şi face parte din programul Baia Mare – Capitală a Tineretului din România.

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz