4 Crop 1200x80oo0

 

 

Județul Maramureș – atractiv pentru turiști la a 25-a expoziție internațională anuală de turism IMTM

 

 

În perioada 12-13 februarie 2019 a avut loc cea de-a 25-a expoziție internațională anuală de turism IMTM,  cel mai mare târg internațional profesionist de turism din Estul Mediteranei. Scopul acestui eveniment este de a promova turismul intern și extern si de a consolida relațiile de cooperare dintre entitățile de turism din Israel și cele din restul lumii.

 

Județul Maramureş a fost prezent pentru a treia oară la Târgul de Turism IMTM din Tel Aviv, Israel, iar standul Visit Maramureş a oferit informații despre oferta turistică a județului prin intermediul lui Dan Carpov, șeful Biroului de informare turistică din cadrul Consiliului Județean Maramureș şi Peninah Zilberman, președintele Fundației Tarbut din Sighetu Marmației. Ministerul Turismului a fost reprezentat de secretarul de stat Cristina Tărteață, alături de o echipă din minister. Standul României l-a avut ca invitat pe maestrul Nicolae Voiculeț, care a interpretat la nai melodii de suflet, apreciate atât de cei din stand, cât și de vizitatori.

 

Pe lângă reprezentanții Consiliului Județean Maramureş, la Târgul de Turism IMTM din Tel Aviv, Israel au fost 21 de reprezentați ai administrației locale din județele Bihor, Sibiu, Constanța, dar si de la Salina Turda. Totodată, au fost prezente agenții de turism si proprietari de spații de cazare din toată țara, care au prezentat oferte turistice extrem de apreciate de turiștii din Israel. În prima zi a târgului de turism a fost realizată o prezentare a României într-o sală special amenajată, unde au fost proiectate filme și imagini din țara noastră. În cadrul acestui eveniment au fost oferite detalii turistice tuturor celor care au prezentat interes pentru a vizita meleagurile noastre.

 

Personalități multiple au vizitat standul României și, implicit, al Maramureșului,  printre aceștia aflându-se și ministrului Turismului din Israel, Yariv Levin, care a stat de vorba cu reprezentantii ministerului, dar a solicitat detalii și despre ofertele turistice din România. Destinația turistică Maramureș l-a atras în mod deosebit iar reprezentanții județului l-au încurajat să efectueze o vizită în cel mai scurt timp. La finalul ediției aniversare s-a citit încântarea pe chipul tuturor expozanților, mulțumiți de faptul că atât agenții de turism din Israel, cât și vizitatorii care au trecut pragul standului au dat asigurări că vor vizita România, respectiv Maramureșul, în viitorul apropiat.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz