Screenshot 2021 11 03 11 03 12 656 Copy 1200x800

In zilele  de 30 si 31 octombrie a.c. a avut loc Concursul International de Orientare CRAND PRIX,  editia a 33-a, la care au participat sportivi din 5 tari: AUSTRIA,CEHIA,FINLANDA .UNGARIA si ROMANIA. In total, au fost aproape 400 de concurenti.Concursul a avut doua etape care s- au derulat la Cserepfalu, o zona muntoasa din Ungaria,cu foarte multe pietre acoperite de frunzis. Zona fiind si calcaroasa, cu diferenta de nivel,a fodst destul de greu de alergat pe traseele concursului. 

 

Sportivii de la CS Maratin Rivulus Dominarum au participat la aceasta competitie  cu 10 concurenti, acestia reusind sa se claseze pe locuri fruntase la categoriile la care au alergat, astfel:

*    F 15-17B  locul I  Neuschli Otilia

*    M 65B     locul I  Pop Mircea

*    M12D   locul II  Karda Andrei Cristian

*    F21B     locul III Pop Ioana   si locul5 Pop Maria

*    M35Br  locul 5  Pop Samir

*    M55B  locul 7  Nicu Gheorghe

 

Sportivii Karda David si Petrus Emanuel, aflati la prima participare la un concurs peste hotare, au ocupat locurile 11 si, respectiv, 12 la categoria M14B.

Premierea a costat in medalii,dulciuri si, la categoriile mai mari, in cate o sticla de vin din renumata zona viticola Eger.

                        

                      Presedinte MRD   Nagy Conrad

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz