Cover League Of The 4 1200x800

 


Vedetele Fenerbahce Beko au confirmat prezența la turneul amical de baschet League of the 4 care va avea loc în 14-15 septembrie la Cluj-Napoca. Leo Westermann, Jan Vesely, Bobby Dixon, Nikola Kalinic, Joffrey Lauvergne și Derrick Williams vor intra pe terenul din BT Arena alături de jucătorii U Banca Transilvania. În lotul Fenerbahce Beko se află și jucători din top 10 cei mai bine plătiți baschetbaliști din EuroLigă: Jan Vesely (2,43 milioane de dolari) și Joffrey Lauvergne (1,70 milioane de dolari).

League of the 4 A3 1200x1697

Lotul complet al Fenerbahce Beko care va veni la Cluj este compus din:


Efe Ergi Tirpanci
Ekrem Sancakli
Leo Westermann
Joffrey Lauvergne
Nikola Kalinic
Jan Vesely
Egehan Arna
Ahmet Düveri̇oğlu
Bobby Dixon
Derrick Williams
Berkay Candan
Tarik Biberovic

Echipa din Istanbul este antrenată de Zeljko Obradovic, cel mai titrat antrenor din Europa cu un record de 9 titluri câștigate în Euro Ligă. Antrenorul sârb se va întâlni la Cluj-Napoca cu vechiul său prieten, un alt mare nume din baschetul european, actualul antrenor al U-Banca Transilvania, Dusko Vujosevic.


League of the 4 aduce la Cluj-Napoca, alături de U-BT, echipe grele ale baschetului european: Fenerbahce Beko, Partizan Belgrad NIS și Mornar Bar care se vor confrunta în patru meciuri amicale.


Programul turneului:
Sâmbătă, 14 septembrie
Ora 18.00: Partizan Belgrad NIS – Mornar Bar
Ora 20.25: Fenerbahce Beko – U Banca Transilvania

Duminică, 15 septembrie
Ora 18.00: finala mică
Ora 20.00: finala mare


Accesul în BT Arena se face cu începere de la ora 17.00.
CONTACT: contact@sportsfestival.com | www.sportsfestival.com

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz