FB IMG 1554837452888 1200x800

"Acum este oficial : Vom lua startul în 2019 cu un Subaru Impreza CG8 de clasa 11 . Abia astept sa ma urc din nou în masina de curse si pentru prima dată sa "joc" in fata fanilor de acasă", declara Tincescu Florin pe reteaua de socializare Facebook.

Echipajele NRA 2019: Tincescu Florin si Alina Bianca Pop continua si in acest sezon impreuna, de aceasta data la alta clasa.

Florin: “Dupa un 2018 in care ne-am atins toate obiectivele, anul acesta ne vom prezenta la start in aceeasi configuratie ca echipaj, insa vom schimba atat clasa, cat si materialul de concurs. Vom concura la clasa 11 pe un Subaru Impreza, iar obiectivul nostru principal va fi acela de a aduce maxim de puncte pentru echipa la toate etapele la care vom lua startul”.

Alina: “Chiar daca anul acesta eu deja mi-am facut incalzirea la o etapa din CIR, obiectivul nostru principal ramane CNRD, titlul la echipe si la clasa, iar atunci cand iei startul la clasa 11 unul din obiective este sa ai mereu zambetul pe buze si sa faci spectacol.”

Mult succes, Alina si Florin! ?????
#NRA #NapocaRallyAcademy

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz