Mingevolei0

 

Consiliul Județean Maramureș a alocat 150.000 de lei pentru susținerea echipei de volei masculin ”U” Explorări

În ședința extraordinară a Consiliului Județean de vineri, 7 decembrie 2018, aleșii județeni au aprobat suma de 150.000 de lei pentru susținerea sportului de performanță, banii fiind alocați Clubului Sportiv ”Știința” Baia Mare în vederea sprijinirii echipei de volei masculin ”U” Explorări.
Printr-o adresă a Clubului Sportiv ”Știința” Baia Mare, înregistrată la Consiliul Județean Maramureș, s-a solicitat suplimentarea contractului de finanțare din luna aprilie 2018, în baza obiectivelor și costurilor estimative prezentate pentru susținerea, dezvoltarea și promovarea echipei de volei masculin. Printr-o Hotărâre a Consiliului Județean s-a repartizat, pe destinații, suma aprobată din bugetul județului Maramureș pe anul 2018, pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes general în domeniul sportului, iar o altă hotărâre aprobată de consilierii județeni a vizat aprobarea sumei de 150.000 de lei din bugetul județului pentru finanțarea programelor structurii sportive de performanță de prim eșalon, respectiv pentru Clubul Sportiv ”Știința” Baia Mare, echipa de volei masculin.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz