Csnlp1200x800

 

MTS a locat peste un milion de lei pentru CSN “Lascăr Pană” din Baia Mare

În cursul zilei de vineri, 23 noiembrie, Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) a alocat Complexului Sportiv Național (CSN) ”Lascăr Pană” din Baia Mare suma de peste un milion de lei. Aceste fonduri au fost solicitate de către conducerea instituției atât pentru funcționarea, cât și pentru demararea urgentă a unor lucrări și investiții în infrastructura sportivă din municipiul reședință de județ, a arătat secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, maramureșeanul Cosmin Butuza.
”Banii primiți de CSN Baia Mare vor fi direcționați pentru a acoperi necesarul privind documentațiile tehnico-economice, respectiv expertizele tehnice, studiile geotehnice, D.A.L.I, studiile de fezabilitate pentru obiectivele Bazin de Înot descoperit si Hotelul Sport, dar și dotarea Complexului Sportiv cu mijloace și mașini pentru transport, mobilier, aparatură birotică și alte active fixe. O altă sumă de peste 500.000 de lei va fi dirijată pentru reparații capitale la Complexul de Cazare și Cantina Stibina, unde vor fi realizate lucrări de înlocuire a învelitorii și execuția șarpantei, acțiuni necesare pentru remedierea daunelor produse de evenimentele meteorologice extreme din toamna anului 2017”, a precizat secretarul de stat Cosmin Butuza.
Complexul Sportiv Național “Lascăr Pană” are în administrare următoarele obiective: Bazinul Olimpic de Înot “Gheorghe Demeca” – bazin acoperit, Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, stadionul de atletism, bazinul de înot descoperit, Hotelul “Sport”, stadionul de rugby “Lascăr Ghineț” și baza de agrement “Stibina”.
”În cei aproape doi ani ca secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului am încercat mereu să ajut sportul băimărean și maramureșean și depun toate diligențele pentru ca Baia Mare să redevină capitala sportului românesc. Această nouă infuzie de capital care vine spre Maramureș este necesară și am convingerea că, în viitorul apropiat, voi putea să aduc noi vești îmbucurătoare pentru maramureșenii iubitori de sport și pentru toți cei care m-au creditat cu încrederea lor pentru această poziție în Guvernul României”, a declarat Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz