LPS 1600x1000

OLIMPIADA GIMNAZIILOR – FOTBAL BĂIEȚI L.P.S. pentru a patra oară campioană municipală !


Terenul sintetic al școlii gimnaziale Avram Iancu a găzduit astăzi finalele pe municipiul Baia Mare ale celei de-a XXVI-a ediții a Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal.Din totalul de 16 echipe care au luat startul ,cele mai bune s-au dovedit a fi cele ale școlilor : Lucian Blaga , Alexandru Ivasuc , Dimitrie Cantemir și Liceul cu Program Sportiv , care s-au înfruntat în finalele din acest an.

 

Iată cum au ajuns acestea în ultimul act. ȘC.Lucian Blaga : 2-1 cu „Simion Bărnuțiu”; 1-3 cu „Al.Ivasuc”; 2-1 cu „V.Babeș”( în grupe) ,3-1 cu „Nichita Stănescu”(în sferturi) și 1-3 cu „L.P.S.”( în semifinale).


ȘC.Alexandru Ivasuc : 4-1 cu „V.Babeș” ;3-1 cu„L.Blaga”;5-1 cu „S.Bărnuțiu (în grupe),2-0 cu Șc.18 (în sferturi) și 0-1 cu „D.Cantemir” (în semifinale).


În finala pentru locurile III-IV „L.Blaga”-„Al. Ivasuc” 4-2 (Marchiș 2 , Mociran 2/D.Pop,Birșe).


L.P.S.: 1-2 cu „M.Sadoveanu” ; 5-3 cu „Gh.Șincai” și 5-1 cu „O.Goga (în grupe), 2-1 cu „N.Iorga” (în sferturi) și 3-1 cu „L.Blaga” (în semifinale).


„Șc. D.Cantemir” : 0-0 cu „N.Iorga”; 1-0 cu „P.Dulfu” și 3-0 cu „ I.L.Caragiale (în grupe) , 4-1 cu „ M.Sadoveanu (în sferturi) și 1-0 cu „Al. Ivasuc” (în semifinale).


În finală :„L.P.S.” - „ D.Cantemir” 3-1 . ( Bodor 3/Boldijar) .Cei de la Cantemir au început mai bine jocul și au reușit să ia conducerea prin Boldijar. După pauză însă Eduard Bodor a restabilit egalitatea iar câteva minute mai târziu și-a adus echipa în avantaj, urmare a două lovituri de pedeapsă transformate cu siguranță.Până la final au mai fost câteva ratări la ambele porți dar scorul a rămas neschimbat . Echipa Liceului cu Program Sportiv reușește astfel pentru a IV-a oară (1999 , 2010 , 2016 ,2018) să câștige faza municipală.


CLASAMENT FINAL MUNICIPIU
Liceul cu Program Sportiv - profesor: Noris Vintescu
Șc.Gimnazială Dimitrie Cantemir – profesor: Georgiana Pădure
Șc.Gimnazială Lucian Blaga - profesor: Alin Neagotă
Șc.Gimnazială Alexandru Ivasuc - profesori:Marius Bledea și Ramona Pop.


S-au acordat și premii speciale:
„Golgheter” - Denis Nan (L.P.S.).
„Cel mai bun portar” – Raul Pop (D.Cantemir).
„ Cel mai tehnic jucător” Rareș Pop ( D.Cantemir).
L.P.S. și Șc.D.Cantemir s-au calificat la faza județeană ( 8 martie 2019 ).


Mulțumim tuturor celor implicați în desfășurarea acestei competiții,Asociației județene de Fotbal care a oferit gratuit arbitrii pentru toate cele 32 de meciuri. (prof. Horia Buzașu – președintele Comisiei Județene de Fotbal Școlar)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz