1633249656243 14535 S4 Copy 1200x800 1

 

 

 

 

* Patru algerieni care încercau să ajungă ilegal în vestul Europei au fost opriti de polițiștii de frontieră suceveni după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

* În data de 02 octombrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina - I.T.P.F. Sighetu Marmației au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației I legale. 

 

 

 

Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localității Falcău, în apropierea frontierei de stat, doi cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră. 

 

 

Acestia au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Algeria, au vârste cuprinse între 24 și 32 ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. Mai mult, în bagajele unuia dintre ei a fost descoperită și cantitatea de 20 de pachete de țigări, pentru care acesta nu a putut prezenta documente justificative.

 

 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar unul dintre ei este cercetat și pentru contrabandă. În continuare urmează a fi luate măsurile legale, conform procedurilor legale în vigoare.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz