FB IMG 1567766822998 1200x800

 

Siguranţa copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinţi, cadre didactice şi instituţii abilitate să prevină delicvenţa juvenilă şi să combată orice situaţie care ar putea contribui la victimizarea minorilor. Astfel, în pragul noului an şcolar, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, alături de Instituţia Prefectului -Judeţul Maramureş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băseşti” Maramureş, Poliţia de Frontieră – Inspectoratul Teritorial Sighetu Marmaţiei şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Maramureş demarează campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță”.


Campania va fi lansată mâine, 07 septembrie, la centrul comercial Vivo, din municipiul Baia Mare, activităţile vor continua duminică la Auchan Baia Mare şi la Târgul Cepelor din Asuaju de Sus, iar începând de luni, 09 septembrie, specialiştii implicaţi în această campanie vor lua drumul şcolilor. Campania se va derula în 19 unităţi şcolare din judeţ, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural.


Activităţile au ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și profesorilor în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învămțământ și zonele adiacente acestora.


Până la data de 20 septembrie, structurile implicate vor avea mai multe întâlniri cu elevii unităţilor şcolare, cu cadrele didactice şi cu părinţii şi vor aborda subiecte diverse, de la siguranţa rutieră – la pericolul consumului de droguri, a traficului de persoane etc. astfel încât toate activităţile să conducă la siguranţa elevilor.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz