FB IMG 1558934396056 1200x800

 

În perioada 18-20 iunie Holisun va participa la ConnecTechAsia 2019, târgul care reunește alte trei expoziții dedicate: CommunicAsia, BroadcastAsia și NXTAsia. Este o ocazie extraordinară de a ne pune în legătură cu ultimele soluții digitale dezvoltate, de a stabili noi oportunități de afaceri și parteneriate, dar și pentru a prezenta ultimele produse dezvoltate de Holisun.

ConnecTechAsia 2019 va reuni sute de expozanți din toată lumea cu produse din toate domeniile, de la comunicații, jocuri, până la tehnologia 5G și este singura expoziție dedicată din zonă Asiei.

 

 

Despre HOLISUN

Înfiinţată în 2001, HOLISUN a apărut pe piaţa din România ca răspuns la cererea constantă a produselor software de înaltă calitate. Fenomenul globalizării şi interesul crescut al oamenilor de afaceri din tot mai multe ţări au făcut ca HOLISUN să dezvolte parteneriate cu firme din Europa şi America, respectiv Olanda, Franţa, Italia, SUA, Marea Britanie, Grecia, Suedia, Canada, România. Partenerii HOLISUN sunt companii private, universităţi, ONG-uri şi institutii bugetare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz