Screenshot 20181114 081407 1600x1000

Ofera-i cadou catelului tau cea mai buna hrana! Black Friday este acum la Animax

 

Black Friday este o sarbatoare virala, asteptata de toti pentru cele mai mari reduceri din an. Ceea ce trebuie sa stii tu, stapanule de catel, este ca Animax iti ofera incepand cu data de 16 noiembrie preturi promotionale de neratat pentru hrana cainelui tau. Ce este mai important decat un caine fericit? Un caine sanatos, care primeste mancare bogata in proteine si nutrienti esentiali cresterii si dezvoltarii perfecte, la cele mai mici preturi.

 

Animax te-a obisnuit cu produse de calitate si preturi de invidiat, iar anul acesta, la fel ca in fiecare an, organizeaza Black Friday. Pe 16 noiembrie produsele preferate ale cainelui tau nu vor lipsi de pe www.animax.ro, iar acestea se gasesc la preturi care iti vor face cu ochiul si care-ti vor motiva cainele sa dea din codita de incantare.

 

Daca produsul dorit nu il gasesti pe site, vino in magazinele Animax, unde ofertele sunt valabile in perioada 16-18 noiembrie, deci, un Black Friday prelungit. Pentru ca orice lucru bun necesita pregatire, te asteptam pe site sa te inregistrezi pentru a urmari ofertele noastre. Mancarea pentru caini este diversificata, atat pentru pui, cat si pentru adulti si seniori, iar toate rasele au parte de accesorii si mancare pentru caini bogata in lipide, carbohidrati, minerale si vitamine, necesare unei nutritii corecte.

 

Animax urmareste dezvoltarea sanatoasa si, de aceea, ii ofera cainelui tau hrana de cea mai buna calitate. Misiunea noastra este livrarea unei nutritii sanatoase prin tipurile de hrana pentru caini superpremium. Pentru ca iti punem la dispozitie o gama variata de brand-uri de mancare pentru caini, ai posibilitatea de a alege hrana potrivita. Intra pe site si profita de cele mai mici preturi in data de 16 noiembrie, numai la Animax.

 

Despre Animax

Avand o experienta de peste 20 ani, Animax a invatat de-a lungul timpului ca fiecare animalut este unic in felul sau si are nevoi diferite! De aceea, magazinele noastre iti ofera astazi game variate de produse de inalta calitate, din care poti alege exact ce se potriveste preferatului tau! Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igiena si intretinere, dar si jucariile sunt atent selectionate din gamele celor mai renumiti producatori din lume pentru a satisface orice preferinta. (Sursa text: https://www.comunicatedepresa.net ; Sursa foto: https://animax.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz