PhotoPictureResizer 191025 101557940 Crop 1200x800

 

 

Azi, 25 octombrie 2019 s-a desfasurat cea de-a XXVI-a ediție a ”Topului Firmelor Maramureșene”, inițiativă prin care se premiază anual performanțele agenților economici din județ. Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc la Centrul de Instruire si Marketing ”Gheorghe Marcaș” al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș. 

 

In cadrul evenimentului au fost premiate 127 de companii, grupate pe clase de mărime și domenii de activitate, care și-au adus aportul la dezvoltarea economică și durabilă a județului și la creșterea indicatorului de calitate a vieții pentru maramureșeni. Companiile câștigătoare însumează o cifră de afaceri de aproximativ 6 miliarde de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 30% din cifra de afaceri înregistrată la nivelul județului Maramureș. Metodologia după care a fost premiată excelența în mediul de afaceri are la bază performanțele economico-financiare anuale ale companiilor și este unitară la nivel national, fiind elaborată de Camerele de Comerț si Industrie din România.

 

    În cadrul evenimentului au mai adresat cuvinte de felicitări reprezentanților mediului economic  maramureșan prefectul județului - Vasile Moldovan, viceprimarul Băii Mari - Noemi Vida, dar și președintele Consiliului Județean – Gabriel-Valer Zetea. Șeful administrației județene a lăudat buna colaborare dintre autoritățile publice locale și mediul de afaceri din județ. 

 

 

 

Manifestările dedicate acestei ediții a Topului Firmelor Maramureșene s-au incheiat cu Balul Excelenței în Afaceri.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz