FB IMG 1566650673873 1200x800

 

 

Întâlnirea Președintelului Klaus Iohannis cu Președintele SUA, Donald Trump, produce deja efecte: companiile americane anunta investiții de peste 10 miliarde de dolari în România.

 

La numai două zile de la vizita Presedintelui Iohannis la Casa Albă, unde s-a întâlnit atât cu Trump cât și cu cei mai importanți membri ai guvernului SUA, companiile americane au anunțat deja că au în proiect investiții de peste 10 miliarde de dolari în țara noastră.

 

Consiliul de Afaceri Americano-Român (AMRO), o organizație non-profit cu sediul la Washignton, care reprezintă companii din Fortune 500 care fac afaceri în România, a comunicat după întâlnirea Președintelui Klaus Iohannis cu Președintele Donald Trump că sprijinul SUA pentru România va avea un efect pozitiv pentru economia românească în condițiile în care ”companiile americane au peste 10 miliarde de dolari în proiecte potențiale noi în România”.

 

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, prestigiul și credibilitatea Președintelui Iohannis au păstrat multe investiții strategice în România, care au fost puse în pericol de măsurile haotice și ostile ale guvernării PSD-ALDE, iar garanția pe care o reprezintă Președintele Romaniei pentru stabilitatea investițiilor, iată, aduce proiecte noi importante în economia românească.

 

Promovarea și garantarea investițiilor private reprezintă cel mai important pilon pentru o dezvoltare economică sănătoasă într-o Românie normală, care poate să ducă la creșterea numărului de locuri de muncă mai bine pltătite pentru români și la creșterea bunăstării în general. (Sursa: Pagina Facebook Oficiala Raluca Turcan) 

 

#IohannisPentruORomânieNormală

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz