1612944790165 47c9808d72064b838092dd3277c91540 S4 Copy 1200x800

 

 

 

Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmației

 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen, în valoare de peste 14.600 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Italia. 

 

 

Ieri, 9 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – ITPF Sighetu Marmației au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate din stăinătate. 

 

În cadrul acțiunii, colegii noștri au descoperit abandonat pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației un autoturism marca Volkswagen Golf, cu număr de înmatriculare specific Italiei. 

 

 

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează în evidenţele Interpol ca fiind semanlată furată, alertă introdusă de autorităţile din Italia. 

 

 

Autoturismul, în valoare de peste 14.600 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum și pentru documentarea întregii activitați infracționale, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz