4 002 1200x800

 

Georges Marsan, primarul municipalităţii Monaco, Cetățean de onoare al Municipiului Baia Mare

 

La inițiativa primarului Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, în cadrul şedinței extraordinare a Consiliul Local al Municipiului Baia Mare din 8 august 2019, i-a fost conferit domnului Georges Marsan, primar al Monaco, titlul de ”Cetățean de onoare al Municipiului Baia Mare” pentru implicarea şi experienţa sa în administraţia publică locală și pentru multe alte merite deosebite.


Georges Marsan, de profesie farmacist, a fost ales în 1991 consilier al oraşului Monaco apoi primar al acestui oraș. Deține această funcție din anul 2003 până în prezent, fiind în exercitarea celui de-al cincilea mandat.

 mayor of monaco georges marsan to run for 5th term 1 37zm5ax1ct1fgdajjbuc5c 1 1200x800

Un model de performanţă, devotament şi dedicaţie în administraţia publică locală, sunt calități care l-au recomandat pe domnul Georges Marsan, primar al oraşului Monaco pentru cea mai înaltă distincţie oficială pe care municipalitatea băimăreană o deține în portofoliul de recompense şi anume titlul de "Cetăţean de onoare al Municipiului Baia Mare".

 

Georges Marsan, primarul orașului Monaco, a apreciat importanța deciziei de a-i fi conferit titlul de cetățean de onoare, menționând ca primă impresie, faptul că Baia Mare este un oraș de calitate egală cu Monaco sau chiar superioară în ceea ce privește curățenia orașului, felicitându-l pe primarul Cătălin Cherecheș.

 

Dr. ec. Cătălin Cherecheș
Primar al Municipiului Baia Mare

 

 

(Photo Credits: https://www.visitmonaco.com ; https://www.monaco-tribune.com)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz