Original Primirea De Catre Presedintele Sua Donald Trump 23 1200x800

 

 

Declarație a secretarului de presă de la Casa Alba, cu privire la vizita Excelenței Sale Klaus Iohannis, președintele României


Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump il va primi in vizita pe președintele României, Klaus Iohannis la Casa Albă, in ziua de 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta pe marginea celor mai bune modalitati de a raspunde provocărilor comune ce tin de securitate, aspecte cu care se confruntă  Statele Unite ale Americii și România, precum și pe aspecte economice privind dezvoltarea comerțului echitabil și reciproc și, respectiv, parteneriatele energetice. Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba va avea loc la implinirea a 30 de ani de la căderea comunismului și la 15 ani de la aderarea României la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). 

Președintele Donald J. Trump așteaptă cu nerăbdare să celebreze aceste aniversări importante împreună cu președintele Klaus Iohannis.

original primirea de catre presedintele sua donald trump 3 1200x800

Aceasta intrevedere va fi cea de-a doua intalnire oficiala a celor doi presedinti la Casa Alba, dupa ce Donald J. Trump l-a primit pe Klaus Iohannis la Casa Alba pe data de 9 iunie 2017 pentru o vizita de lucru. (Surds stire:https://www.whitehouse.gov ; Sursa foto: presidency.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz