IMG 20190725 131944 01 1200x800

 

* PLUS Maramures s-a constituit in filiala in mod oficial
* Pana acum, PLUS Maramures a functionat sub forma unui grup de initiativa judetean
* Conducerea filialei este asigurata de un Birou Judetean
* Presedintele PLUS Maramures este Florin Barbur

 

In ziua de 20 iulie 2019 s-a desfasurat Conventia Judeteana PLUS Maramureș, eveniment la care au participat -ca invitati- Oana-Maria Bogdan- reprezentant al Biroului National PLUS, Dragoș Nicolae Pîslaru- europarlamentar si Adela Lile- coordonator regional. In cadrul Conventiei Judetene a fost aleasa si conducerea filialei judetene PLUS Maramureș in urmatoare componenta:


         # Presedinte: Florin Barbur
         # Secretar general: Robert-Francisc Nagy-Spiller
         # Trezorier: Codrin Crișan
         # Fundraising: Gheorghina Marian-eonomist, specializarea finante- banci
         # Comunicare: Horia-Codrin Buhan- speccialist marketing


PLUS MARAMURES mai are patru membri in Biroul Judetean: Ruxandra Diaconeasa- avocat, Măndița Baias-profesor de fizica, Samuel Moldovan si Adrian Mihai Szabo.


Tot la Conventiaa Judeteana a PLUS Maramures au fost alesi cei 22 de delegați care vor participa la Conventia Natională PLUS din luna decembrie, precum si membrii comisiilor judetene:
        # Comisia Judeteana de Cenzori: Mihaela Oana Nistor, Elisabeta Pop, Vasile Vlad Ghita
        # Comisia Judeteana de Integritate și Arbitraj: Lia Pop, Brian Cristian, Simona Rațiu

 IMG 20190729 210934 1200x800

"In discutie se afla prima conferinta judeteana a filialei PLUS Maramures. In cadrul acesteia a fost aleasa conducerea filalei, o echipa coordonata de mine, in baza unui program politic care a fost votat si acceptat de colegi. Avem un mandat pe doi ani, rastimp pentru punerea bazei unei constrtuctii puternice pentru ceea ce inseamna PLUS in Maramures. Conducerea este asigurata de un Birou Judetean format dintr-un presedinte si opt membri. Fiecare membru al structurii de conducere are un rol bine delimitat si anume: Mandita Baias- coordoneaza Departamentul de recrutare, Ruxandra Diaconeasa- se ocupa de politicile publice locale, Samuel Moldovan- ordaginare si Adrian Szabo-coordonator campanii electorale", a declarat Florin Barbur, liderul PLUS Maramures.

 


La nivel judetean, PlusMaramures este organizat sub forma de filiala, pentru ca la nivel local sa funtioneze pe structura comunitatilor locale- un concept nou care nu se gaseste la celelalte partide. Comunitatile locale sunt constituite pe anumite criterii, si de zona greografica, si de populatie. O comunitate locala se constituie la aproximativ 8.500 de persoane care locuiesc intr-o anumita zona. De exemplu, in municipiul Baia Mare, PLUS Maramures va avea mai multe comunitati locale- probabil 16-17 la numar. In municipiul Sighetu Marmatiei vor functiona, pare-se, patru comunitati locale."In mediul rural, PLUS Maramures va avea comunitati locale cu rata de 1 la 1, adica o comunitate locala la o comuna sau la un UAT... si avem comunitati locale formate din mai multe UAT-uri. In acest moment avem constituite deja sapte comunitati locale: cinci in Baia Mare si doua in mediul rural. Ne propunem ca, in perioada imediat urmatoare, pana la finalul anului, sa acceleram ritmul constituirii acestor comunitati locale, sa avem cat mai multe dintre ele constituite si active. Comunitatile locale sunt conduse de catre un birou al comunitatii, format din patru membri si un coordonator. Comunitatile sunt cele care vor lucra la firul ierbii, vor fi primele care vor fi in contact cu cetatenii, in zona in care activeaza, pe strada pe care activeaza sau in localitatile respective", a completat Daniel Brabur, presedintele filialei PLUS Maramures.

 

In alta ordine de idei, membrii conducerii PLUS MARAMURES isi propun sa dezvolte filiala, sa atraga cat mai mult oameni competenti si onesti, oameni de buna calitate si integri. "Ne dorim sa construim o alternativa viabila pentru maramureseni...Asa cum noi, pana in urma cu un an de zile, am stat deoparte, fiecare in viata lui personala sau in profesia lui, incercand sa ne facem cat mai bine treaba, suntem convinnsi ca in judet avem oameni de calitate , oameni integri, oameni profesionisti, oameni competenti... si ii invitam sa ni se alature pentru a construi o altermativa viabila pentru judet si pentru municipiul Baia Mare", a punctat liderul PLUS Maramures.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz