Foto 2 120bvv0x1600

Reprezentanți ai Consiliului Județean, prezenți la un seminar de informare în Cluj-Napoca, în cadrul Programului RO-CULTURA

Joi, 21 februarie 2019, în Cluj-Napoca a avut loc Seminarul de informare organizat în cadrul Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. Programul RO-CULTURA este parte integrantă a Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2014-2021 și este implementat în România de Ministerul Culturii și Identității Naționale.
Scopul seminarului a constat în prezentarea noilor informaţii legate de primele apeluri de proiecte ce vizează „Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice”, „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”, respectiv „Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea publicului”. Consiliul Judeţean Maramureş a fost reprezentat la eveniment de consilieri din cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte.
Obiectivul apelului 1 de proiecte „Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice” este protejarea patrimoniului cultural prin restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice și sprijinirea cooperării culturale între statele donatoare și România, în timp ce apelul 2 se referă la „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”. Obiectivul apelului 4 de proiecte, “Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea publicului”, în conformitate cu Schema de ajutor de minimis aprobată, este sprijinirea sectoarelor culturale și creative prin consolidarea antreprenoriatului cultural, dezvoltarea publicului, întărirea cooperării culturale și a schimbului cultural între statele donatoare și România.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz