Jandarmii Ianuarie 2016 1600x1000 1200x800


Începând cu data de 7 ianuarie a.c., 16 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni, se află în stagiul de practică la Jandarmeria Maramureş.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de către jandarmii maramureşeni în zona de competenţă. În perioada stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unităţii şi îşi desfăşoară activitatea în timpul programului de lucru. Aceştia vor fi angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor dar nu vor întocmi acte procesuale şi procedurale de constatare şi sancţionare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente. Ei vor fi repartizaţi să desfăşoare activităţi specifice în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, de pază şi protecţie instituţională din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de către tutori profesionali cu experienţă în activitatea profesională urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.
,,Urăm succes elevilor aflaţi în practică iar după absolvirea şcolii militare îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor maramureşeni.’’

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz