Lucrari Drum5 1200x1600

Lucrările de modernizare a Drumului Național 18 B, începute în 1 august 2018 au continuat și marți, 7 august, în ritmul obișnuit. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea s-a aflat în teren și marți seara, așa cum a promis încă din prima zi, pentru a vedea la fața locului progresul pe care îl înregistrează echipa de muncitori.
”În cursul zilei de 7 august s-au reciclat încă 500 de metri pe partea stângă, în direcția Grosi. Miercuri, 8 august, lucrările continuă în același ritm, dar pe partea dreaptă a carosabilului. Am avut marți o întâlnire cu echipa de proiect, alături de Florin Boltea, primarul din Groși și de viceprimarul Gavril Ardusătan și am hotărât, de comun acord, oprirea lucrărilor la aceste tronsoane experimentale, până în 20 august 2018. Joi, la Groși, va avea loc slujba de înmormântare a maestrului Dumitru Fărcaș, iar lucrările la drum ar fi perturbat coloana funerară care se deplasează dinspre Cuj Napoca. Un alt aspect care a fost luat în calcul este acela că miercuri, 15 august, este sărbatoarea Adormirea Maicii Domnului, iar lucrările pe drum ar perturba accesul credincioșilor spre Mănăstirea Sfânta Ana de la Rohia. Execuția va fi reluată în 20 august, când sperăm ca vor fi gata și analizele de laborator, iar ritmul va fi impus la 500 de metri pe zi, pe ambele părți ale carosabilului”, a conchis șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz