Rectificare Pozitiva 1200x800

Guvernul României alocă sume importante pentru finalizarea DN 18 – Baia Mare – Iacobeni

Premierul României, Viorica Dăncilă a prezentat datele rectificării de buget după 6 luni de execuție bugetară, arătând că există încasări suplimentare de 6 miliarde de lei la bugetul statului. Totodată, Produsul Intern Brut (PIB) din acest an este aşteptat să atingă valoarea de 945 miliarde de lei.

Potrivit liderilor PSD Maramureș, opoziția a greșit din nou anunțând un dezastru, dată fiind rectificarea pozitivă prezentată de Guvernul României. Mai mult, la capitolul transporturi, Maramureșul a fost prins cu alocări mari de bani pentru mandatul 2016-2020.
”Primul proiect la nivel național care primește sume importante de bani pentru finalizare este Drumul Național 18 Baia Mare - Sighetu Marmației - Iacobeni. Sumele vor fi alocate pentru finalizarea proiectului pe toate cele trei tronsoane pe care se lucrează încă în Maramureș. Stadiul actual al lucrărilor este finalizat în proporție de 95% pe DN18 Baia Sprie – Sighetu Marmației, în proporție de 65% pe lotul1, DN 18 Moisei – Borșa și în proporție de 70% pe DN 18, lot 2, Borșa – Șesuri. Sumele care vor fi alocate în ședința de Guvern din 20 august vor fi suficiente pentru finalizarea lucrărilor pe toate cele trei tronsoane de drum, astfel încât cel mai important traseu rutier care străbate județul să ajute substanțial la creșterea economică a Maramureșului. Această prioritizare a lucrărilor de infrastructură la nivel național este și o victorie a PSD Maramureș. Parlamentari, Prefectura județului, Consiliul Județean, primari, cu toții au reușit să transmită un mesaj comun când a fost vorba despre prioritățile Maramureșului, ca la final să primeze interesele județului și nu ale unora sau altora”, au arătat liderii PSD Maramureș.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz