Toyotasupracopy 1200x800

 


* Companiile membre SEMA au desemnat autovehiculele  GR Supra și Tacoma din gama Toyota drept cele mai bune modele noi de personalizat în categoriile Sport Compact si Truck de dimensiuni medii

 

LAS VEGAS (1 noiembrie 2021) – Expoziția din acest an a Asociației Pieței de Echipamente Speciale (SEMA) a marcat o altă piatră de hotar deoarece autovehiculele GR Supra și Tacoma ale producatorului Toyota au primit premiile SEMA 2021. Este pentru prima dată când modelele Toyota au câștigat o astfel de distincție. Toyota GR Supra este masina Sport Compact al Anului SEMA 2021, iar Toyota Tacoma este posesoarea distincției de top câștigând premiul "SEMA Mid-Size Truck of the Year 2021".

 

 

„Felicităm Toyota pentru că au fost selectate două vehicule din gama sa de care expozanții SEMA Show pentru a câștiga 'Sport Compact of the Year' cu Toyota Supra și 'Mid-size Truck of the Year' cu Toyota Tacoma”, a declarat Chris Kersting, președinte și CEO SEMA. „Aceste două premii sunt rezultatul devotamentului Toyota față de piața de specialitate și dovada că colaborarea dintre Toyota și piața de schimb a dus la opțiuni mai mari pentru consumatori.” 

 

 

* Toyota prezintă o colecție de vehicule de performanță pe drum și off-road în expoziția (Central Hall, standul nr. 24800) care se desfasoara in perioada 2-5 noiembrie 2021 la Centrul de Convenții din Las Vegas.

 

„Premiile SEMA onorează cele mai personalizabile vehicule din industrie. Cu doar cinci categorii anul acesta, suntem încântați să luăm acasă nu unul, ci două premii. Atât Tacoma, cât și GR Supra au baze loiale de fani cărora le place să depășească limitele cu personalizări unice, făcând din SEMA laboratorul perfect pentru a explora ceea ce este posibil", a declarat Lisa Materazzo, vicepreședinte al grupului Toyota Division Marketing.
 

 

Noile modele de truck-uri  expuse includ: Tacozilla, o rulotă complet personalizată bazată pe un Tacoma TRD Sport; Tacoma Overlanding Concept Vehicle, un războinic de weekend capabil de off-road bazat pe un Tacoma SR5; TRD Desert Chase Tundra, un vehicul de sprijin pentru urmărirea curselor off-road  bazat pe noul camion Tundra TRD Pro 2022 și altele.

 

 

În ceea ce privește performanța rutieră, GR Supra Heritage Edition face o apariție bis la SEMA alături de GR Supra Sport Top, la fel de cool, care își face debutul la SEMA Show după dezvăluirea sa de anul trecut, ca parte a prezentării virtuale SEMA360 a producatorului Toyota.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz