Dacia Spring 1200x800

 


Dacia Spring a fost promovat în finală pentru Auto Best’s Best Buy Car Europe 2022. Mașina, care a fost lansată în luna martie, întruchipează revoluția electrică. Autoturismul este menit să aducă mobilitatea electrică completă la îndemâna tuturor, oferind în același timp toate elementele esențiale (navigare, replicare smartphone, aer condiționat, geamuri electrice și multe altele) la un preț de neegalat în Europa.

 

 

Aspectul său aventuros,  cu 4 locuri reale și portbagajul de aproape 300 de litri constitute un plus fata de mulți dintre rivalii săi urbani. Opțiunile sale de încărcare versatile (mai puțin de o oră la încărcarea rapidă DC și mai puțin de șapte ore acasă pe o priză verde) și autonomia de până la 305 km în orașe (230 km pe ciclul combinat WLTP) îl fac o mașină electrică perfectă pentru uz zilnic și naveta către principalele orașe europene.

 

 

Cei 32 de membri ai juriului Auto Best, jurnaliști din 32 de țări europene, vor alege Best Buy Car Europe 2022 dintre cele 6 finaliste în următoarele săptămâni, iar câștigătorul va fi anunțat la mijlocul lunii decembrie 2021

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz