PEUGEOT PARTNER 2101STYP001 0 Copy 1200x800

 

 

 

Marca PEUGEOT a devenit unul dintre primii producători care a oferit o gamă completă de vehicule utilitare electrice în Europa și își reafirmă presiunea în acest segment.

În completarea noilor PEUGEOT e-EXPERT (VAN- ul internațional al anului 2021) și PEUGEOT e-BOXER, PEUGEOT este mândru să vă prezinte noul PEUGEOT e-PARTNER.

Pe baza succesului său comercial de-a lungul generațiilor, după ce a câștigat numeroase premii, inclusiv titlul de VAN- ul internațional al anului în 2019, PEUGEOT PARTNER a fost produs în 2.000.000 de unități și vândute în peste 100 de țări de la lansarea sa în 1996.

Fiind liderul pieței europene de la lansarea sa în 2018 în segmentul F1 (autoutilitare), PEUGEOT PARTNER este acum disponibil in versiunea cu un motor 100% electric.

Întruchipând perfect puterea de alegere, noul PEUGEOT e-PARTNER vine cu:

 o autonomie de până la 275 km în ciclul WLTP (în curs de aprobare),
 2 lungimi (standard și lung),
 2 caroserii: camionete (până la 3 locuri) și cabine adânci (până la 5 locuri),
 capacitate de remorcare de până la 750 kg,
 o sarcină utilă de până la 800 kg,
 un volum de încărcare de până la 4,4 m³, strict identic cu versiunea pe combustie internă.

 

pEUGEOT PARTNER 2101STYP207 copy 1200x800

 

Liniștit în toate situațiile și adaptabil la toate meseriile cu un spațiu de lucru care face viața de zi cu zi mai ușoară, cu tehnologii noi la bord - cum ar fi digitalul PEUGEOT i-Cockpit® și un stil bine executat- noul PEUGEOT e-PARTNER permite, de asemenea, acces nelimitat in centrele orășenești.

 

Toate calitățile originale ale PEUGEOT PARTNER, fără compromisuri și acum cu emisii zero, acum sunt posibil cu noua versiune electrica. 

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz