IMG 20210103 WA0005 Copy 1200x800

 

 


* Renault Duster își reînnoiește complet designul pentru piața rusă


* Un aspect distinct asertiv și robust, cu o nouă culoare metalică Atacama Orange și o varietate de opțiuni pentru design exterior


* O adevărată legendă în clasa SUV-ului compact din ultimii 8 ani, Noul Renault Duster își propune să-și continue povestea de succes.

 

 

Devenit o icoană în categoria sa, noul Renault Duster se dezvăluie într-o nouă lumină. În timp ce își păstrează legendarul design off-road, Renault Duster are un aspect din ce în ce mai asertiv și robust, cu o varietate de opțiuni pentru design exterior și o nouă culoare Atacama Orange metalică.

 

 

Noul Renault Duster are un design mai asertiv și modernizat: suprafețe sculptate, grilă nouă și lumini de zi noi, cu LED. Noul său profil exterior întărește impresia de robustețe, iar noul parbriz mai înclinat oferă un aspect mai dinamic și o vizibilitate îmbunătățită. 

 

 

În cei opt ani de existență pe piața rusă, Renault Duster a câștigat deja peste 440.000 de fani datorită calităților sale de "aventurier" perfect adaptat condițiilor meteo și de drum. Mulandu- se perfect pe urmele predecesorului său, noul Renault Duster intenționează să continue această saga. 

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz