Premios PIA 2020 Peugeot 208 Copy 1200x660



 

 

Noul PEUGEOT 208, lansat la sfârșitul lunii august în Argentina, are multe de sărbătorit. Tocmai și-a consolidat pozitia de lider în segmentul berlinelor compacte pentru a treia lună consecutivă. 

 JML 8212 copy 1200x800

 

Ca un ecou al acestei performanțe de vânzare, la inceputul lunii decembrie a.c. a primit titlul „Mașina anului 2020” în categoria „Producție regională” de  către jurnaliștii care sunt membri ai PIA („Periodistas de la Industria Automotriz”). Acesta este cel de al 21-lea premiu primit de noul PEUGEOT 208 în lume și primul din Argentina.

 

 

Lider de vânzări incontestabil

 

 

De când a fost lansat în Argentina la sfârșitul lunii august 2020, noul PEUGEOT 208 a fost, pentru a treia lună consecutivă, lider de vânzări în segmentul Hach Mainstream B, cu o cotă de segment de 26,6% doar în luna noiembrie. Acest segment este în sine în creștere, reprezentând 12,5% din piața argentiniană în octombrie și 13,3% în noiembrie. Noul PEUGEOT 208, produs la fabrica El Palomar (Buenos Aires), reprezintă aproape jumătate din vânzările mărcii Peugeot în Argentina. 

 

 

Premiul PIA „Mașina anului 2020”

 

 JML 8249 copy 1200x800

 

 

Cei 28 de membri ai PIA („Periodistas de la Industria Automotriz”) au acordat noului PEUGEOT 208 râvnitul titlu „Mașina anului 2020” la categoria „Producție regională”. 

 

 

Juriul a solicitat ca vehiculele participante să fie toate modele noi sau reproiectarea modelelor existente, lansate între 1 decembrie 2019 și 30 noiembrie 2020. Factorul decisiv pentru câștigarea titlului - în ambele categorii - a fost alegerea celui mai bun raport preț, produs și inovație. 

 

 

Acesta este cel de- al 21-lea premiu câștigat de noul PEUGEOT 208, după ce a dominat prestigiosul premiu COTY 2020 („Mașina anului 2020") acordat în martie anul trecut de către presa europeană și primul premiu câștigat de mașina de oraș în Argentina. 

 

 

Despre PEUGEOT 208

 JML 8422 copy 1200x800

 

Noul PEUGEOT 208 își afirmă tinerețea prin consacrarea valorilor mărcii PEUGEOT: excelență, atracție și emoție. Aspectul său atletic evocă sportivitatea veselă și veselă. Designul său meticulos și de înaltă calitate îi conferă un caracter de top, perfect în concordanță cu strategia mărcii PEUGEOT. Noul PEUGEOT 208 a apărut în centrul segmentului B contribuind la ceea ce face ca gama PEUGEOT să fie atât de reușită astăzi: afirmarea prin design și distinctivitate prin inovație și tehnologie, la fel ca noua - și fără precedent- generație a PEUGEOT i-Cockpit ® 3D și numeroasele instrumente de asistenta de conducere de ultimă generație. 

 

 

Fabricarea noului PEUGEOT 208 marchează un moment de cotitură în istoria PEUGEOT Argentina, deoarece este un proiect industrial fără precedent pentru care Centrul de producție El Palomar a suferit o transformare industrială majoră pentru a găzdui CMP (Platforma Modulară Comună), noulua platformă modulara și multi-energetică a Grupului PSA. 

 

 

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz