2021 Sienna Limited AWD  Cypress Green 018 Copy 1200x800 1



 

 


PLANO, Texas (24 noiembrie 2020) - Toyota Sienna din 2021 este acum "Mașina verde de familie a anului 2021" datorită câștigării respectivei categorii în cadrul premiilor "Green Car Awards 2021™. Cu un sistem de propulsie hibrid standard pe toate caroseriile și o serie de noi tehnologii și facilități, Toyota Sienna 2021 ridică ștacheta pentru stil, siguranță, confort, versatilitate și eficiență a consumului de combustibil în segmentul său. 

 

 

„Eficiența consumului de combustibil al acestui nou Sienna 2021 îl face să fie mai mic decât restul”, a spus Bob Carter, vicepreședinte executiv al vânzărilor Toyota Motor North America (TMNA). „Acest premiu subliniază și mai mult dedicația noastră față de hibrizii din America de Nord și suntem onorați cu umilință ca noua Sienna să fie recunoscută ca  m "Mașina verde de familie a anului 2021". 

 

 

Sienna, aflata la cea de a patra generație, proiectată de efortul combinat al studiourilor CALTY’s Newport Beach din California și Ann Arbor din Michigan, oferă o combinație de spațiu, confort, comoditate, consum de combustibil și versatilitate. Sistemul hibrid Toyota II din Sienna din 2021 oferă 245 cai putere și o economie de combustibil combinată estimată la EPA de 36 MPG. 

 

 

Câștigătorii premiului "Green Car of the Year® din 2021" au fost selectați de un juriu foarte respectat format din lideri din domeniul energiei și mediului, inclusiv Mindy Lubber - președintele CERES; Jean-Michel Cousteau - președintele Ocean Futures Society; Dr. Alan Lloyd - președinte emerit al Consiliului Internațional pentru Transporturi Curate și cercetător senior la Institutul Energetic, Universitatea Texas din Austin; Clay Nesler - președinte interimar al Alianței pentru Economisirea Energiei; Matt Petersen - președinte și CEO al Los Angeles Cleantech Incubator și președinte al consiliului consultativ al Climate Mayors. Jay Leno, pasionat de automobile celebre și redactorii Green Car Journal au completat juriul Green Car of the Year®.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz