CL 20.023.005 0 Copy 1200x600

 

CITROËN Ë-SPACETOURER: DESCHIDEREA COMENZILOR PÂNĂ LA 9 PERSOANE ÎN MODUL Ë-CONFORT

* Prezentat în luna mai, noul Citroën ë-SpaceTourer - 100% electric este acum disponibil la comandă în Franța. Noul model face parte din strategia de electrificare „Inspirëd by You All” a mărcii, odată cu lansarea în 2020 a șase modele electrificate, inclusiv Ami, ë-C4, C5 Aircross Hybrid SUV, ë-Jumpy și ë-Jumper. Gama de vehicule utilitare ușoare va fi 100% electrică în 2021.


* Citroën ë-SpaceTourer prezintă toate punctele forte ale SpaceTourer în modul complet electric, inclusiv o gamă de stiluri de caroserie (3 lungimi disponibile) pentru găzduirea a până la nouă persoane la bord, o cabină ultra-modulară, 15 tehnologii pentru liniște sufletească la volan și o înălțime de 1,90 m pentru accesul la toate parcările auto. ë-SpaceTourer este disponibil în patru versiuni: Feel & Shine pentru persoane fizice și Business & Business Lounge pentru profesioniști.


* Modul electric al SpaceTourer-ului conferă MPV-ului compact confortul său caracteristic de conducere și rulare datorită absenței zgomotului. Disponibil în două opțiuni de autonomie (până la 330 km în funcție de ciclul WLTP), satisface nevoile tuturor șoferilor și oferă acces fără restricții la zonele cu emisii reduse de CO2.


* Noul „SpaceTourer” este disponibil de la prețul de 55.900 € incl. TVA și va ajunge în reprezentanțe în a doua jumătate a anului 2020.

 

01 - GAMA Ë-SPACETOURER: CALITĂȚILE SPACETOURER ÎN MODUL 100% ELECTRIC

 

Noul Citroën ë-SpaceTourer - 100% electric oferă toate avantajele versiunii cu ardere internă în ceea ce privește caracterul, modernitatea, dimensiunile, spațiul și echipamentul. Cu modelul electric, șoferii au acces la toate zonele restricționate și pot conduce mai mult timp între încărcări datorită alegerii gamei. Oferă un confort mai mare, în special prin plăcerea de conducere și acustică.

 

 

NOUL Ë-SPACETOURER: O GAMĂ DEDICATA PENTRU FAMILII ȘI PROFESIONAȚI

 

 # Două versiuni adaptate special pentru persoane fizice

   * ë-SpaceTourer Feel, disponibil în 3 lungimi, și ë-SpaceTourer Shine, disponibil în versiunile M și XL, sunt disponibile cu 8, 7 sau 5 locuri (5 locuri, opțional). Aceste versiuni vizează în principal familiile mari sau mixte și toți cei cărora le place să călătorească în compania prietenilor lor. Interioarele sunt modulare la nesfârșit, cu scaune glisante pe șină, care oferă un volum optim pentru portbagaj și mai mult spațiu pentru picioare, acolo unde este necesar. Scaunele înclinabile se rabatează plat (scaunul pasagerului din față și scaunele din rândurile 2 și 3), ceea ce simplifică transportul obiectelor voluminoase pentru activități de agrement sau pentru acasă.

 

  *  Versiunea Feel este echipată în special cu două uși laterale glisante, Look Pack (bara de protecție și benzi laterale colorate), Visibility Pack, mânerele ușilor și carcasele oglinzilor ușilor, geamurile laterale în nuanțe închise pe rândurile 2 și 3, cu deschiderea lunetei spate cu dezgheț și ștergătoare etc.

  Specificații: cablu de încărcare Mode 2, încărcător monofazat de 7,4 kW, frână de parcare electrică, jante din oțel de 17 "Pentagon cu garnitură, placă de protecție a motorului.

  * Versiunea Shine include toate echipamentele versiunii Feel și adaugă funcția mâini libere pentru ușile glisante, 9 difuzoare cu amplificator și subwoofer, reglarea electrică, încălzire și functie de masaj la scaunele șoferului și pasagerului din față, un acoperiș din sticlă în două piese cu două jaluzele separate, un volan multifuncțional din piele etc.

  Specificitate: jante din aliaj de culoare neagră de 17", curbate.

 

   # Două versiuni adaptate special pentru profesioniști

 


    * SpaceTourer Business, disponibil în 3 lungimi și cu 5 până la 9 locuri. Această versiune cu un stil prestigios este destinată în primul rând profesioniștilor în transportul de pasageri, inclusiv șoferilor de taxiuri și navete de hotel. Clienții pot personaliza numărul de locuri și echipamentul pentru a crea un vehicul practic personalizat.

    * SpaceTourer Business Lounge, disponibil în 2 lungimi, M și XL, și cu 6 sau 7 locuri (7 locuri opțional). În funcție de utilizare, poate deveni un adevărat „living sau birou pe roți” cu scaune individuale din piele poziționate cu spatele la șosea (în rândul 2), o masă glisantă și retractabilă și geamuri spate în nuanțe închise pentru o intimitate suplimentară . Se pretează în mod natural utilizării profesionale, ca vehicul condus de șofer sau transport pentru VIP-uri.

  Ambele versiuni vin cu un cablu de încărcare Mode 2, un încărcător monofazat de 7,4 kW la bord, o frână de parcare electrică și o placă de protecție a motorului. 

 

 

   # Dimensiuni compacte:


- 3 lungimi: XS (4,60 m - 50 kWh), unic în segment și practic pentru parcarea în oraș, M (4,95 m - 50 kWh sau 75 kWh) și XL (5,30 m - 50 kWh sau 75 kWh)

- Înălțimea de 1,90 m, standard pe majoritatea versiunilor ë-Jumpy, asigură accesul la toate parcările.

 

   # Cel mai bun din ë-SpaceTourer:


- Design modular, pentru mai multe configurații și transport de până la 9 persoane,

- Spațiu suficient în rândurile 2 și 3,

- Acces mai ușor la cabină cu 2 uși laterale glisante,

- Volum mare de portbagaj (până la 2.932 litri pentru versiunea XL cu 5 locuri),

- Numeroase spații de depozitare de până la 74 de litri

 

ENERGIE TOTALĂ ELECTRICĂ PENTRU UN CONFORT MAI MARE ȘI LINISTE SUFLETEASCA

 

Alegerea a 2 game de operare,
- 230 km pe ciclul WLTP (disponibil în stilurile de caroserie XS, M, XL) echipat cu o baterie de 50 kWh.

- 330 km pe ciclul WLTP (disponibil în stilurile de caroserie M și XL) echipat cu o baterie de 75 kWh.

Bateria de tracțiune este garantată timp de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea de încărcare (cu certificare a capacității bateriei la fiecare serviciu).

 

  # 3 soluții de reîncărcare și posibilitatea de încărcare amânată,


- Încărcare la domiciliu (pentru încărcare la domiciliu, la locul de muncă sau într-o parcare)

- Încărcare rapidă privată sau publică cu o unitate de încărcare rapidă Wallbox

- Încărcare super rapidă pe stația de încărcare publică
Până la 100 kW - Încarcă o baterie de 50 kWh la 80% în 30 de minute și o baterie de 75 kWh în 45 de minute.

Citroën ë-SpaceTourer este disponibil cu două soluții de încărcător la bord, de 7,4 kW sau 11 kW.

 

   # ë-confort:


- Fără vibrații sau zgomot,

- Preîncălzire,

- Conductibilitate datorită condusului lin în modul electric,

- Libertatea de acces la zonele restricționate supuse limitelor de emisii de CO2,

- Cost redus de operare.

 

   # Condus


Motorul recoltează energie la frânare sau în timpul decelerării vehiculului.

- Putere de 100 kW (136 CP) / 260 Nm

- Viteza maximă de 130 km / h în toate modurile de conducere (Eco, Normal, Power),

- Selector 3 moduri

o Normal - 80 kW / 210 Nm: asigură cel mai bun compromis între domeniul de funcționare și performanța dinamică,

o Eco - 60 kW / 190 Nm: optimizează consumul de energie prin reducerea puterii de încălzire și aer condiționat fără a le opri complet și prin limitarea cuplului și puterii motorului,

o Putere - 100 kW / 260 Nm: asigură o manevrabilitate sporită și performanțe ale vehiculului atunci când transportă o sarcină maximă.

 

 

02 - CONDUCEREA AIDS ȘI SERVICII CONECTATE

 

 

    # SISTEME DE ASISTENȚĂ PENTRU  ȘOFERI 

 

„SpaceTourer aduce profesioniștilor 15 sisteme utile de asistență a șoferului pentru o conducere sigură și fără stres.

 

· NOU pe segment - Uși laterale glisante mâini libere,

· Intrare și pornire fără cheie,

· Frână de siguranță activă,

· NOU în segment - Afișaj color în sus,

· Asistență la pornire in deal

· Alertă de atențonare a șoferului,

· Sistem de avertizare la părăsirea benzii,

· Alertă de risc de coliziune,

· Cameră de mers înapoi cu Top Rear Vision,

· Alertă pentru pauză de cafea,

· Control inteligent al fasciculului farurilor,

· Control grip

· Recunoașterea semnelor de limită de viteză și recomandări,

· Cruise control adaptiv,

· Sistem de monitorizare a unghiului mort.

 

 

   # SERVICII CONECTATE

 

 

   * ë-SpaceTourer este disponibil cu 3 pachete conectate pentru siguranța și confortul tuturor. Acest pachet de servicii face parte din programul Citroën Advanced Comfort®, cu scopul de a face accesul la serviciile conectate rapid și intuitiv pentru client, îndeplinind în același timp 3 cerințe cheie: siguranță optimă, navigare ușoară și o experiență conectată amplificată.

   * CONECTARE ASISTENȚĂ


Pentru siguranța șoferului și a pasagerilor, noul Citroën ë-SpaceTourer vine cu Asistență și SOS.

Apel automat sau apăsare manuală a butonului „Asistență”: dacă este necesar, acest serviciu permite șoferului să fie pus în contact cu un centru de apel dedicat.

Connect Assist poate fi utilizat pentru a obține acces la datele vehiculului, cum ar fi starea de încărcare, autonomia, încărcarea întârziată, precondiționarea termică, locul de parcare, kilometrajul, următorul serviciu. Conexiunea și vizualizarea informațiilor sunt posibile prin intermediul aplicației My Citroën.

 

   * CONECTARE NAV


Noul ecran tactil Citroën ë-SpaceTourer de 7 "integrează intuitiv toate caracteristicile. Ecranul tactil Connect Nav poate fi, de asemenea, controlat prin recunoaștere vocală și poate fi utilizat pentru a interacționa cu funcțiile de navigație, telefon și radio.

Este legat de servicii conectate. TomTom Traffic oferă informații despre trafic în timp real pentru a identifica cea mai bună rută. De asemenea, sunt disponibile locațiile și prețurile stațiilor de service și parcărilor, informații despre vreme și o căutare locală a punctelor de interes.

În plus, utilizatorii vor aprecia abonamentul gratuit de 3 ani la raportarea vizuală și sonoră a zonelor periculoase (conform legislației actuale din țările vizatw) 

Pre-setarea temperaturii în mașină este posibilă și prin intermediul Connect Nav.

 

   * CONECTARE JOC


Tehnologia Mirror Screen, compatibilă cu Apple CarPlay ™ și Android Auto, permite șoferului să conecteze un smartphone și să-și proiecteze ecranul pe cel al vehiculului. Acest lucru oferă șoferului acces la conținut multimedia și le permite să își controleze direct și ușor smartphone-ul și aplicațiile compatibile de pe ecranul tactil al vehiculului.

 

    # APLICAȚII DEDICATE

 

Odată ce s-a înregistrat, My Citroën permite clientului să gestioneze încărcarea bateriei (consultarea stării de încărcare, intervalul de funcționare, timpul de încărcare rămas, încărcarea întârziată, accesul la aplicația Free2Move Services specifică vehiculelor electrice (locația stațiilor de încărcare, distanță călătorii, alerte de întreținere, stabilirea de întâlniri post-vânzare, stabilirea termică a temperaturii în mașină etc.).

Serviciile Free2Move pentru a facilita încărcarea și parcarea (în Franța) oferă soluții Charge My Car:


- Acces la 160.000 de terminale, cea mai mare rețea europeană de stații de încărcare publice,

- Amplasarea terminalelor disponibile compatibile cu ë-SpaceTourer,

- Cea mai bună planificare a rutei de reîncărcare, în funcție de raza disponibilă a vehiculului, temperatura exterioară, topografia, stilul de conducere (opriri de reîncărcare, timpul total de reîncărcare, tipul de priză, mijloacele de acces la stație etc.),

- Card de plată unic furnizat sau plată directă prin intermediul aplicației 

 

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz