1 JML 8623 Copy 1200x800

 

 

* Primul vehicul fabricat după o transformare industrială importantă la uzina El Palomar (Argentina), ceea ce îl plasează drept unul dintre cele mai inovatoare ale grupului.


* Un vehicul care face pionerat în America Latină în utilizarea CMP, cea mai recentă și una dintre cele mai moderne platforme globale ale Grupului PSA.


* Lansat recent în Europa și câștigător al premiului „Mașina Anului 2020”, acesta este un model de vârf în segmentul masinilor compacte. 

 

 

 

În 31 iulie 2020, producția de serie a noului PEUGEOT 208 a început la uzina El Palomar din Argentina. Aceasta este una dintre cele mai importante lansări din istoria mărcii atât în ​​Argentina, cât și în America Latină. 

 

 

Noul PEUGEOT 208 este vehiculul global al PEUGEOT a cărui lansare a fost previzualizată în planul de creștere profitabilă „Push to Pass”, care se extinde până în 2021. Lansarea sa în Argentina marchează debutul în America Latină al CMP (Platforma Modulară Comună), noua platformă modulară și multi-energetică dedicată producției tuturor mașinilor de oraș compacte (segmentul B), entry-level și mid-range saloons (segmentului C) și SUV-urile compacte. Această platformă este un element de diferențiere majoră deoarece oferă modelului performanță, rezistență și confort pentru o experiență de conducere unică.  

 

 

Unele dintre echipamentele care caracterizează noul PEUGEOT 208 - care a fost premiat de presa mondială și votat „Mașina Anului 2020” în Europa - sunt reprezentate de tehnologia sa de ultimă generație la bord, care include o nouă generație PEUGEOT i-Cockpit © inclusiv un display 3D head-up și nenumărate mijloace de asistare a conducerii, fără precedent pe segmentul său. 

 

 

"Noul PEUGEOT 208 este rezultatul muncii intense a echipelor noastre, împreună cu sectorul pieselor auto și partenerii noștri sociali. Această lansare marchează o nouă eră pentru Groupe PSA din America Latină, reafirmând angajamentul nostru față de țară, față de partenerii sociali și angajații noștri. Continuăm să investim pentru a oferi clienților noștri o gamă de produse din ce în ce mai moderne și tehnologice. Pentru noi, acest angajament este întotdeauna legat de termenul lung, pentru viitor ", a declarat Patrice Lucas, președintele Groupe PSA America Latină și membru al Comitetului executiv.

 

 

Aproximativ 600 de angajați au lucrat împreună în America Latină și Europa în ultimii ani pentru a dezvolta acest proiect, cu peste 8.000 de ore dedicate pregătirii echipelor de producție, plus aproximativ 620.000 de ore de lucru pentru dezvoltarea proiectului. În plus, acest vehicul a parcurs un test de 1,5 milioane de km în multe țări din întreaga lume, cum ar fi Argentina, Brazilia, Germania, Austria, Spania, Franța și Suedia. 

 

 

Începând din 2016, cu o investiție de 320 de milioane de dolari, Centrul de producție El Palomar a trecut printr-o transformare industrială extinsă care l-a transformat într-o „Fabrica excelentă” la nivel industrial conform standardelor Grupului. Unii furnizori au fost, de asemenea, integrați în fabrică, ceea ce face ca procesele sale de producție să devină și mai eficiente. Aceste schimbări i-au permis fabricarea de produse din ce în ce mai competitive - cum ar fi Noul PEUGEOT 208 bazat pe platforma globală CMP - și să reușească în buna execuție a proceselor de consolidare a unui produs robust și de ultimă oră, care să satisfacă așteptările clienților. 

 

 

"Transformarea Centrului de producție El Palomar a presupus optimizarea și renovarea multor procese, îmbunătățind nivelurile de calitate ale acestora datorită cerințelor noii platforme CMP. În același timp, a necesitat mutarea unor furnizori în interiorul industriei noastre obținând astfel o eficiență mai mare în operațiunile și logistica noastră ", a declarat Jean Mouro, vicepreședintele senior al operațiunilor Monozukuri pentru America Latină la Groupe PSA. „Noul PEUGEOT 208 și platforma CMP au provocat o revoluție la fabrica El Palomar, care acum este plasată printre cele mai bune grupuri din întreaga lume”.

 

8 JML 1354 copy 1200x800

 

6JML 1432 copy 1200x800

 

9 JML 1828 copy 1200x800

 

7 JML 2028 copy 1200x800

 

5 JML 8422 copy 1200x800

 

2 JML 8249 copy 1200x800

 

3 JML 8673 copy 1200x800

 

1 JML 8623 copy 1200x800

 

 4 JML 8638 copy 1200x1798

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz